Bik: Sedmični horoskop za period od 01.08.2022. do 07.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Saturn iz Vodolije vas koči, otežava vam, donosi vam osobe koje pokušavaju da vam nametnu svoju volju, koje vas pritišću i opterećuju. Donosi vam one koji su tvrdoglavi i to isto koliko i vi.

Ukoliko ne budete umjeli da jedni drugima ispoštujete snagu, te vaše snage će početi da se „sudaraju“ što može proizvesti neprilike. Vi ste u čudnoj fazi koja može donijeti odluku u trenutku, bukvalno da nešto prelomite preko koljena. Nemojte. Ne dozvolite da vas izbacuju iz takta. Okrenite se svojim obavezama.

Ljubav. Sa kombinacijom Marsa i Urana u svom znaku i vašom vladarkom koja šeta kroz znak Raka, ljubavna iznenađenja su i te kako moguća. Ona varijanta – jedan susret, jedna poruka, jedan telefonski poziv, jedan izlazak, kraći put ili ulazak na društvene mreže – može vašu situaciju okrenuti za 180 stepeni.

Lako se ljubavne prilike otvaraju pred vama, a sa sobom nose uzbuđenje i veliku količinu pozitivne energije. Što ste više u pokretu, te prilike su sve izraženije i veće.

Zauzeti Bikovi, između partnera i vas postoji razumijevanje i bliskost. I to je jedino što je važno. Na sve ono što je oko vas ne možete da utičete.

Hrana. Čas vrlo vodite računa o tome šta jedete, a u nekom drugom trenutku naleti vam talas gladi koji ne možete da obuzdate. Navike se jesu malo popravile, ali još je to daleko od onog što biste vi željeli.

Zdravlje. Velike oscilacije energije, mogući su periodi statičnosti i pojačanog umora. Stres.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info