Rak: Mjesečni horoskop za AVGUST 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Iako ćete u ovaj mjesec ući prilično zabrinuti po pitanjima finansija i troškova koji se gomilaju, ipak postoji šansa da do kraja avgusta zatvorite mnoge stavke i jednim dijelom riješite novčana pitanja. Do potpune stabilnosti moraćete još prilično da se trudite.

Generalno gledano, ovo je dobar period da pokrenete neke situacije koje su bile u zastoju, a moguće je da će vam se otvoriti i novi poslovni planovi i dogovori. Kontakti sa inostranstvom i strancima mogu postati od velikog značaja u drugom dijelu mjeseca.

Ljubav. Zauzeti Rakovi, ne bi se reklo da će vam avgust biti težak i loš, ali sigurno je i da neće ispuniti vaša očekivanja. Partner i vi ste tu, zajedno, ali on je okrenut ka poslu i finansijama i prilično statičan, a vi porodici, prijateljima i sa jačom potrebom za aktivnostima, kretanjem, dešavanjima.

Uspijevaćete vi povremeno da se uklopite i da više vremena posvetite jedno drugom, ali će to biti samo lijepi momenti poslije kojih mora svako ka svojim prioritetima.

Postoje veze koje će nešto teže proći kroz ovaj period i gdje može biti više problema i to naročito u danima oko punog Mjeseca, kao i na samom kraju avgusta. Postoji mogućnost da neki od vas u posljednjoj dekadi mjeseca uđu u tajni flert.

Slobodni Rakovi, vi imate velike šanse da promijenite svoj emotivni status iz „solo“ u „zaljubljen“, ali sam ulazak u vezu – bar onu koja je definisana – neće biti jednostavan. Pred vama su unutrašnje borbe i možda tajne ljubavi.

Zdravlje. Početkom mjeseca mogući manji respiratorni problemi i osjetljiv stomačni dio. Više vodite računa o ishrani i pokušajte da budete fizički aktivniji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info