Jarac: Mjesečni horoskop za AVGUST 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Finansije i borba za novčanu stabilnost će predstavljati mjesto vašeg fokusa i ulaganja energije tokom cijelog avgusta. Ovdje vas i dalje čekaju pojačani troškovi i paralelno gubici i dobici. Nije baš sigurno da ćete po izlasku iz avgusta moći da kažete da ste baš zadovoljni postignutim.

Generalno, postojaće određena forma napetosti i pritiska kroz posao. I pored toga, vi već tokom prve polovine avgusta možete dobiti informacije ili ponudu koji vam i te kako idu naruku. Posljednja dekada donosi lakšu i opušteniju energiju.

Ljubav. Možda ovaj mjesec neće biti savršen, ali u njemu će i te kako biti prostora za lijepa dešavanja sa voljenom osobom. Otvorene su vam i opcije da odete negdje zajedno i iskulirate od svih problema i finansijskih dilema pa je iskoristite, ako ne kroz duže putovanje, a ono makar kroz kraće, a češće izlete i bjekstvo van grada i svakodnevnice.

Izbjegavajte posesivnost, ljubomorne ispade i pokušaje kontrolisanja partnera – to može donijeti više štete nego koristi, a svakako će donijeti negativnu energiju i stres. Jača nervoza može biti prisutna u danima oko punog Mjeseca – tada izbjegavajte da se „kačite“, posebno po pitanjima finansija.

Slobodni Jarčevi, vi ćete velikim dijelom i dalje biti „zarobljenici prošlosti“. Ukoliko nisu u pitanju bivši partneri, onda će to biti slične osobe ili slične priče kroz koje ste već prošli. Dakle, novih ljubavnih šansi ima, ali one neće imati brz razvoj. Ako ništa drugo, strast će biti prisutna.

Zdravlje. Oni koji imaju hroničnu zdravstvenu problematiku bi trebalo češće da se kontrolišu, pogotovo ako je u pitanju želudac, srce, kičma i zglobovi, pritisak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info