Dnevni horoskop za 30.07.2022.

0

Ovan


Možda ste ovaj dan namijenili za odmor i opuštanje, ali budite uvjereni da je teško da ćete moći u njemu u potpunosti da uživate. Vrlo brzo će se pokazati da se događaji nižu jedan za drugim, a vama će povremeno biti teško da se izborite sa dešavanjima. Bar je emotivno ovo vrlo podsticajan dan.

Bik


Ako ne budete morali da se posvetite poslovnim obavezama, onda ćete morati da se okrenete ličnim ili porodičnim. U svakom slučaju, ništa od vašeg odmora. Ukućani vam mogu odvlačiti energiju i povremeno ćete biti na granici rasprave sa njima. Emotivno – vrlo nestabilno.

Blizanci


Stigao vas je umor, jer su vas prethodni dani dosta iscrpili. Ipak, ako očekujete da ćete moći da budete relaksirani, to se vjerovatno neće dogoditi. Moguće je da će vam biti potrebno mnogo strpljenja i u komunikaciji i u kontaktima sa ljudima. Sa emotivnim partnerom moguća je jača rasprava.

Rak


Ako ste imali poslovne planove, doći će do izvijesnih komplikacija. Dan nije dobar za baratanje novcem, a računajte slobodno da ćete imati i veće troškove. Nešto je bolja situacija u odnosu sa emotivnim partnerom – pored njega ćete moći da se opustite i uljepšate sebi dan.

Lav


Nedovoljna zainteresovanost udaljiće vas od društvenih zbivanja. Bićete usmjereni na sebe i svoje interese. Lako ćete zaploviti svijetom mašte, prepuštajući se sanjarenjima. Biće vam potrebno mnogo strpljenja sa voljenom osobom.

Djevica


Izuzetno vas muče i opterećuju neke situacije u poslovnom segmentu. Moguće je da je odnos sa kolegama na staklenim nogama. I vi i druga strana imate jake argumente za svoje ponašanje. Pokušajte da sa voljenom osobom budete tolerantniji.

Vaga


Ako se ne osjećate potpuno sigurno u svoj ljubavni izbor, prepustite se osjećanjima koja će vam biti najbolji vodič. Razmišljaćete o preuređenju stana ili kupovini novog namještaja. Nemojte se upuštati u troškove ukoliko prije toga niste dobro proanalizirali svoju finansijsku situaciju.

Škorpija


Teško ćete se fokusirati, a teško će vam biti i da uklopite sve ono što morate završiti. Nećete znati čemu da se priklonite – poslovnim ili ličnim prioritetima. U svakom slučaju, računajte da vam je prvi dio dana dosta naporan i pod tenzijom. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje i opušteniju energiju.

Strijelac


Nervoza u komunikaciji će danas biti više nego prisutna kod vas. Kao za baksuz – bićete primorani da non stop budete u kontaktu sa ljudima koji vam unose nervozu i koje želite da što prije skinete “sa dnevnog reda”. Neusklađenost sa voljenom osobom. Moguće je da nećete ostvariti željeni susret.

Jarac


Obratite pažnju na finansije – mogućnost gubitka novca ili većih troškova. Dobar je momenat da se vidite sa prijateljima ili sa nekim osobama koje odavno želite da susretnete. Odvojite vrijeme za drage ljude.

Vodolija


Danas ste impulsivniji nego inače, ponašanje vam je promjenjivo pa možete u očima drugih izgledati kao neko ko je nepouzdan i hirovit. Ovo naročito neće dobro izgledati ako se tek upoznajete sa nekim i možete pokvariti prvobitan dobar utisak. Pokušajte da budete malo umjereniji.

Ribe


Neke stvari vas jako opterećuju i teško je da ćete to moći da sakrijete od onih koji su vam najbliži. Postoji zabrinutost zbog situacije u finansijskom segmentu. Takođe, prilično ste opterećeni razmišljanjima da emotivni partner nešto krije od vas. Pokušajte da se smirite u razgovoru sa prijateljem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info