Bik: Mjesečni horoskop za AVGUST 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sve do kraja druge dekade avgusta zahtjevnost i odgovornost, kao i ulaganje velike energije u poslovni segment, biće aktuelne kod vas. Pred nekima od vas su komplikovane odluke u kojima definitivno ne treba brzati.

Moguće su promjene radnog mjesta i firme, ali i otkazi zbog smanjenog obima poslovanja ili loše komunikacije sa nadređenima. Nove poslovne prilike su aktivne tokom cijelog mjeseca, a posebno u drugom dijelu avgusta. Lakše funkcionisanje po pitanjima finansija u posljednjoj dekadi mjeseca.

Ljubav. Dosta nervoze je prisutno i kod partnera i kod vas. Naravno, postoje parovi kod kojih će ta nervoza postojati zbog nezadovoljstva odnosom i ponašanjem partnera, ali kod većeg broja vas nervoza dolazi iz poslovnog i porodičnog sektora.

Neke situacije, koje nisu u vašoj moći da kontrolišete, jako vas opterećuju kao i partnera i nije čudo što ni jedno ni drugo povremeno nećete moći da budete mirni. Ipak, povremene varnice neće umanjiti povezanost koja ipak postoji u velikoj mjeri tokom avgusta, kao što neće umanjiti ni strasti koje su sada vrlo jake.

Slobodni Bikovi, pokreću vas interesantna dešavanja i više aktivnosti – može doći do kontakta sa osobom/osobama koje su vam izrazito privlačne.

Sam ulazak u neku priču ne znači i njenu trajnost, ali će vam svakako donijeti osmijeh na lice i dobro raspoloženje. Prva dekada avgusta je najbolja, a ako umijete da budete strpljivi predložili bismo vam da sačekate septembar.

Zdravlje. Hronični umor i manjak energije. S druge strane, biće prisutno dosta stresa. Mogućnosti za povrede i aktivacija hroničnih tegoba.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info