Izbjegnite čekanje – birajte m:tel poslovnice u svom naselju

0

Kako biste sasvim jednostavno i bez dugog čekanja obavili sve što je potrebno u m:tel-u u Banjaluci, birajte poslovnicu u svom naselju ili najbližu toj lokaciji.

U Banjaluci kompanija m:tel ima šest poslovnica gdje korisnici mogu da dobiju sve informacije i obave sve što je potrebno kada su u pitanju usluge i ponude ove kompanije.

Kako biste izbjegli čekanje u redu, savjetujemo vam da birate poslovnicu u vašem naselju (Centar, Obilićevo, Starčevica), odnosno tržnim centrima u ovom gradu. 

Naša preporuka za stanovnike Starčevice je poslovnica upravo u ovom naselju, a koja se nalazi na adresi Bulevar Stepe Stepanovića 161. Njeno radno vrijeme je kao i u slučaju svih ostalih poslovnica – od 8 do 20 časova radnim danima, te subotom od 8 do 15 časova. 

Ukoliko ste bliže centru grada, posjetite najnoviju poslovnicu m:tel-a u ulici Bana Milosavljevića 8. 

Gužve ćete izbjeći i ako ste u blizini tržnog centra FIS, gdje kompanija m:tel takođe ima svoju poslovnicu, a radno vrijeme ove poslovnice je od 8 do 20.30 časova radnim danima i subotom. 

Poslovnice u tržnim centrima Delta planet i FIS rade i vikendom, u skladu sa radnim vremenom tržnih centara.

Cijeli spisak poslovnica kako u Banjaluci tako i u ostalim gradovima BiH i njihove adrese, pronađite na zvaničnom sajtu m:tel kompanije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info