Dnevni horoskop za 27.07.2022.

0

Ovan


Trebaće vam malo vremena da profunkcionišete kako treba. Neka vrsta rasijanosti ili neorganizovanost u jutarnjim satima pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate nekih odgovornijih obaveza. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu.

Bik


Jaka energija u poslovnom segmentu, ali može biti i malo napetosti pa bi bilo dobro da vi lično kontrolišete nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam druge predstavljati razlog za stres. Odnos sa voljenom osobom korektan, iako stoji pritajeno nezadovoljstvo.

Blizanci


Nećete dozvoliti da neko manipuliše vama. Lako ćete moći da “pročitate” one sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu danas je naglašeno flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Neko pokušava da vas osvoji iako zna da ste zauzeti.

Rak


Ako vam neko od ranih jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na vaš dan. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno – malo ste nesigurni i preosjetljivi. Potrebno vam je više razgovora sa partnerom.

Lav


Pojedine kolege vam smetaju pa ćete se truditi da se distancirate i izolujete, održavajući kontakt samo sa najbližim saradnicima. Kontakti sa suprotnim polom donose vam dobro raspoloženje. Mogućnost flerta. Odlična komunikacija sa voljenom osobom.

Djevica


Svjesni ste da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete odstupati od svojih stavova. Teško je da ćete danas dozvoliti da drugi manipulišu vama. Ipak, u kontaktu sa voljenom osobom trudićete se da budete stabilni i da joj donesete dobro raspoloženje.

Vaga


Tokom ovog dana možete odraditi ogromnu količinu obaveza, pogotovo ako vam je nešto ostalo nezavršeno. Ipak, budite sigurni da će vas ovo dosta iscrpiti i umoriti. Osjećate nezadovoljstvo i nervozu u odnosu sa voljenom osobom.

Škorpija


Danas više nego dobro “čitate” one sa kojima dolazite u kontakt. Intuicija vam i te kako radi i jasno vam je šta se oko vas dešava. Emotivni partner vam unosi nervozu, ali se trudite da razgovorom i dobrom energijom ovo popravite.

Strijelac


Odlično ćete se prilagođavati drugima i umjeti da pronađete svoj interes u kontaktu sa njima. Svjesni ste da vam je nečija pomoć i podrška neophodna. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju i teško vam je da održite stabilno stanje u vezi.

Jarac


Svjesni ste da morate pristati na neke uslove koji vam možda i ne odgovaraju u potpunosti, a sve zarad poslovnog projekta ili dogovora koji vam je važan. Emotivno, imate nekih porodičnih problema, što se odražava i na odnos sa voljenom osobom.

Vodolija


Uporni ste da dođete do nekog svog cilja ili da istjerate svoju zamisao i nemate namjeru da odustanete od toga. Možda biste mogli da razmislite da li je ovo istinski dobro po vas. Dogovori sa voljenom osobom funkcionišu odlično. Osjećate se više nego dobro.

Ribe


Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i vjerovatno ćete uspjeti, ali ne očekujte lagan put pred sobom. Na kraju dana možete biti iscrpljeni mnogo više nego što ste mislili. Niste naročito raspoloženi za veće aktivnosti ili provod sa voljenom osobom. Više vam odgovara mirno popodne kod kuće.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info