Kraljica plaže: 7 kupaćih kostima koji vas čine vitkima

0

Bez obzira da li ste vitki ili imate par oblina, svaka žena ima svoje problematično područje. To posebno dolazi do izražaja tokom sezone kupaćih kostima.

Najbolji je onaj kupaći kostim u kojem se, prije svega, osjećate udobno, ali i koji na najbolji način prikriva problematična područja i dodatno ističe “prednosti” vaše figure. Kako naći takav? Sljedeći modeli, boje i materijali mogu vam pomoći u tome.

Bikini


Pravilo broj 1: možete nositi bikini! Čak iako niste zadovoljni svojim izgledom, retro verzija sa visokim strukom odlično će vam stajati. Naime, šezdesetih i sedamdesetih godina ovaj model kreiran je posebno za dame sa oblinama.

Optička iluzija


Odaberite kupaći kostim čija će boja i dizajn učiniti da izgledate vitkije: to je kupaći kostim koji sa strana ima šire, svijetle linije, a naprijed i nazad je u tamnijoj nijansi (idealno teget ili tamno zelena).

Pokažite kožu


Ali samo na pravim dijelovima tijela! Ako želite da “sakrijete” stomak, prednost dajte jednodijelnom kupaćem kostimu umjesto bikiniju, ali ipak pokažite malo kože. Primjera radi, odaberite kupaći kostim sa dubljim dekolteom.

Nabori


Kada je riječ o “prikrivanju” stomaka, nabori odnosno materijal koji ima tu opciju vaš je najbolji prijatelj.

Tropski uzorak


Mnogi misle da su šareni i veseli uzorci na kupaćim kostimima rezervisani samo za vitke dame. Međutim, to nije tako. Uzorci vam mogu pomoći da prikrijete problematična područja.

Tamno i šik


To vam je sigurno već poznato: nijedna boja vam neće pomoći da izgledate vitkije kao što to može crna. Ipak, ona može biti i dosadna, ali onda se poslužite sledećim trikom: birajte kupaći kostim koji ima blago ekstravagantan kroj i izrez. Pomoći će vam da istovremeno izgledate vitko i moderno.

Napomena: Nije svaki bikini oskudan!


Najbolje rješenje da prikrijete stomak (ako ne želite da se odreknete bikinija) jeste da birate model sa dužim gornjim dijelom. On je veoma privlačan te dobro stoji i vitkim ženama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info