Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.07.2022. do 31.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sedmica zahtjevnije i napornije komunikacije u poslovnom sektoru. Imaćete osjećaj da vas neki ljudi usporavaju i da vam samo nabacuju probleme i obaveze, što će vam izazivati nervozu.

Koliko god vi trenutno željeli da ubrzate i pokrenete ono što vam je od važnosti, da brzo riješite neke situacije, pokazaće se na terenu da to baš i neće moći da funkcioniše na taj način. Ukoliko se pripremate da započnete nešto novo, uložićete više truda nego što mislite. Finansije – dosta troškova.

Ljubav. Dobar odnos Venere i Marsa bi trebalo da obeća ljubavnu i strasnu sedmicu, ali kao što to uvijek biva – teorija je jedno, a praksa drugo.

Pa će tako odnos sa voljenom osobom obilovati strastima, s tim što ćete neke od njih „gasiti“ ljubavlju i u spavaćoj sobi, a neke će proizvoditi rasprave i sukobe – na svu sreću, rješive.

Za slobodne je ovo fin period. Mlad Mjesec u polju uživanja i ljubavi obećava zabavu, provod, avanturu i fine kontakte sa suprotnim polom. Kod nekih od vas postoji šansa za iznenadnu pojavu osobe iz prošlosti koja vas nimalo neće ostaviti ravnodušnim.

Hrana. Ili pretjerujete ili se ne hranite baš zdravo, s obzirom na to da ćete se često tokom ovog perioda osjećati teško, tromo, naduveno, a moguće su i stomačne tegobe.

Zdravlje. Izbjegavajte hladne i gazirane napitke, čuvajte grlo. Moguće glavobolje i problemi sa sinusima, alergijama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info