Lav: Sedmični horoskop za period od 25.07.2022. do 31.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Biće osoba koje će uspijevati da vam brzinski iskidaju živce – osobe teške, zahtjevne, sklone tome da vas isprovociraju ili kritikuju. Da možete odreagovati – ma možete. Da bi trebalo da se izdignete iznad situacije – to bi svakako bila preporuka.

Nešto što jako želite da ostvarite ili pokrenete nećete lako uspjeti u ovoj sedmici zato što će se drugi postaviti kao kočnica, ograničenje, pritiskaće vas i neće vam dozvoliti da brzo dođete do cilja. Borite se za sebe i za ono što želite. Finansijama nećete biti zadovoljni.

Ljubav. Partner će vas „ubosti“ nečim iz prošlosti – ponavljanjem situacija i ponašanja odranije, iznošenjem starih tema na dnevni red, a možda će vršiti po ko zna koji put pritisak na vas u pokušaju da vas podstakne da promijenite nešto kod sebe.

Ili će se dogoditi situacija da je voljena osoba trenutno okrenuta ka sebi i svojim prioritetima, a da vi niste jedan od njih.

Slobodni Lavovi, ukoliko u ovom periodu pokrećete neka emotivna dešavanja i akcije, ona će biti obojena čudnom energijom – provlačiće se nešto iz prošlosti, možda će biti tajno, a definitivno će biti burno i sa puno strasti.

Hrana. Planete u vašem znaku donijeće vam energiju i brz metabolizam. Iako ste trenutno u hedonističkom fazonu, to se neće odraziti na vašu liniju.

Zdravlje. Stariji Lavovi bi mogli imati nešto više zdravstvenih problema, naročito sa pritiskom i krvnim sudovima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info