Jarac: Sedmični horoskop za period od 25.07.2022. do 31.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pripadnicima vašeg znaka komunikacija sa saradnicima u ovoj sedmici nije sjajna. Koliko god da je lično vaša energija dobra, drugi će je kvariti, nervirati vas, provocirati, kao da će umjeti da vas „ubodu“ baš tamo gdje ste najosjetljiviji.

Ono što je dobro jeste da vi i u ovakvim uslovima uspijevate da funkcionišete i izgurate one situacije koje su vam bitne, do kraja. Sa mnogo truda, ali ipak uspjeh. Ukoliko vidite da se po nekim pitanjima i sa nekim ljudima vrtite ukrug, ostavite situaciju da se malo slegne.

Ljubav. Mnogo toga ometa trenutno vaš ljubavni život. Ometanja u prvpm redu dolaze iz porodice, zbog finansija, ali eventualno i zbog neke prošlosti koju vas dvoje kao par niste ranije riješili.

I pored ovih ometanja, vaša energija kao para je dobra, ima prostora i za ljubav i za strast i za uživanje – da se oblaci svakodnevnice sklone i da vas dvoje možete da se opustite zajedno.

Slobodni Jarčevi, iznenadna iznenađenja, susreti – kod nekih vezano za prošlost, kod nekih za nove osobe, a biće i onih kod kojih će se staro i novo pomiješati. U svakom slučaju, dobra sedmica da se uživa i možda započne nešto ljubavno i lijepo.

Hrana. Nekim specijalitetima u ovoj sedmici nećete moći da odolite… A i što biste? Vaša je linija super, umijete da kažete: „Sad je dosta“, onda kada je najslađe pa zašto onda ne biste pustili sebi malo na volju?

Zdravlje. Osjetljivost stomaka, grla i pluća. Stariji – pritisak i lošija cirkulacija.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info