Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.07.2022. do 31.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Troškovi se hoće razuzdati u ovoj sedmici, ali će biti i priliva da se pokrivate i krpite. Napravićete neke dogovore ili potpisati solidan ugovor, ali od ovoga još uvijek nećete vidjeti znatnije količine novca – moraćete malo da sačekate.

Generalno, dosta dobrih dešavanja, interesantnih kontakata sa novim i starim saradnicima, sedmica koja ima potencijala. Ono što će vas povremeno nervirati jesu maleri, kvarovi, kašnjenja, papirološki problemi. Samo polako i bez stresa – sve je rješivo.

Ljubav. Ne čačkajte po pitanjima iz prošlosti, po starim temama i dilemama – možda su vaše namjere najbolje i želite da riješite nešto, ali rezultat će izostati.

Štaviše, sve što ima prefiks „prošlost“ i „staro“ samo vama dvoma može donijeti nerazumijevanje i lošiju energiju. Pokušajte da se zajedno više opustite i više uživate, jer biće razloga za to, možete se „pronaći“.

Slobodni Blizanci, privlačićete pažnju, kretaćete se, komunicirati, upoznavati nove ljude koji će vam donositi dobru energiju i koji će vam prijati. Može vas privući osoba koja je zauzeta ili koja je starija od vas – sami vidite da li vam tako nešto odgovara.

Hrana. Vama će apetit postati galopirajući, ali ukoliko budete krenuli da tamanite sve redom, vaš stomak će se pobuniti i početi da vas muči. Zato, morate da budete umjereni i da ne pretjerujete ni u čemu.

Zdravlje. Osjetljiv respiratorni sistem. Moguće su i povrede i problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info