Massimo Dutti: 5 fantastičnih ljetnih komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Sigurno se nikada ne oslanjamo isključivo na sniženja, ali je sigurno i to da ćemo veoma rado kupiti određene komade garderobe po nešto nižim cijenama. Upravo sljedećih pet Massimo Dutti komada garderobe trenutno su na sniženju, a odličan su izbor za ljetnu sezonu. Evo i koji su to.

Prava ljetna haljina


Ljetna sezona je vrijeme kada nam haljine dolaze u prvi plan i ovdje zaista postoji pregršt različitih modela koje možemo nositi u različitim prilikama. Ipak, kao jedan od popularnijih, izdvaja se haljina na bretele.


Iako je ovo jedan od retro trendova, postao je popularan unazad par sezona, a i ove je veoma veliki hit. Ova prekrasna Massimo Dutti haljina skrojena je od lana, što je čini apsolutnim ljetnim favoritom. Osim materijala, boja i kroj svakako doprinose modernom stajlingu, a kupiti je možete ovdje.

Sportska elegancija


Sportski stajling nešto je što volite ili ne, a kada je riječ o elegantnom sportskom stajlingu, onda ga možete postići na nekoliko načina. Jedan od njih je i da birate popularne jogger pantalone odnosno džogerice.


One su prilično slične klasičnim pantalonama s tim što im je struk definisan tako da u njegov sastav ulazi guma, kao kod trenerke. Džogerice veoma lako možete iskombinovati sa svim drugim komadima garderobe, a jedne takve možete kupiti ovdje.

Košulja od lana


Košulju veoma lako dodamo svakom stajlingu i ona se baš dobro može iskombinovati sa raznim komadima garderobe, od farmerica do suknji. Naravno, tokom ljetne sezone, žuta je jedna od popularnijih boja pa je i košulja u ovoj boji odličan izbor.


A još jedna odlična stvar kod ove Massimo Dutti žute košulje je to što je ona skrojena od lana. Ovaj fantastični materijal garancija je udobnosti i tokom najtoplijeg ljetnjeg dana, a košulju možete kupiti ovdje.

Omiljene ljetne cipele


Udobna i otvorena obuća svakako nam je jedan od glavnih prioriteta tokom ljetnje sezone, a ovog ljeta moderan i urban stajling (po veoma povoljnoj cijeni) možete dobiti i pomoću ovih fantastičnih Massimo Dutti cipela.


Riječ je o cipelama otvorenih peta, a koje neodoljivo podsjećaju na sandale. Moderni dizajn ogleda se i u ukrasima u vidu lanca na prednjem dijelu, a blok peta garancija je udobnosti. Ove fantastične cipele možete kupiti ovdje.

Haljina na preklop


Haljina na preklop još je jedan od popularnih modela tokom ljetne sezone i pravi je blagoslov i za nešto niže žene. Naime, ona je jedna od rijetkih koje vam mogu pomoći da na veoma jednostavan način vizuelno izgledate više.


Ovo je haljina i kod koje same podešavate dubinu dekoltea, s tim što je poželjno da pratite i ovo pravilo: nešto dublji dekolte preporučuje se damama sa manjim drugima, dok je diskretniji dekolte rezervisan za žene sa izraženijim poprsjem. Ovu prekrasnu haljinu možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info