Strijelac: Sedmični horoskop za period od 18.07.2022. do 24.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Odlična sedmica da batalite posao i odete na odmor. Ukoliko nemate otvorenu opciju za tako nešto, računajte da će od sredine sedmice da se tenzija u poslovnom okruženju pojačava.

I to od strane saradnika ili nadređenih koji će pokušavati da vam nešto nametnu, nešto što nije vaša obaveza, nešto što nije bilo dogovoreno ili nešto što se kosi sa principima poslovanja. A moguće su i promjene u posljednjem trenutku – vi ćete to uspijevati da ispravite, ali će vam odnijeti mnogo energije.

Ljubav. Prelazak Merkura, koji vlada vašim poljem partnerstava, u znak Lava u ponedeljak – vama odgovara. Jer, odnos sa voljenom osobom je vjerovatno u prethodnom periodu bio previše obojen emocijama i povrijeđenostima i donosio vam oscilacije raspoloženja – čas uživanje i radost, čas nemire.

Sa partnerom ćete se sada bolje razumjeti, a i druga strana će pokazati više inicijative i uspijevati da probudi ono najbolje u vama, donese vam osmijeh.

Slobodni Strijelci, period pred vama obećava više društvenih aktivnosti, ali i više interesantne komunikacije sa osobama koje vam prijaju i “podižu” vas.

Hrana. Potreba da napravite promjene u načinu ishrane. Čak i da to ne planirate, desiće se spontano i vama neprimjetno. Bitno je da ćete se uskoro osjećati dosta bolje, lakše, poletnije.

Zdravlje. Problemi sa kožom i žlijezdama. Osjetljivost grla.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info