Rak: Sedmični horoskop za period od 18.07.2022. do 24.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Bićete malo nestrpljivi, impulsivni i lako će vas biti iziritirati u prvih par dana sedmice. Postojaće situacije koje nećete moći da kontrolišete i da njima upravljate – na silu neće ići ništa. Malo se strpite, vrlo brzo bi stvari trebalo da se ili vrate u normalu ili riješe na način koji vama odgovara.

Pripazite da u brzini ne napravite greške – ispraviti ih hoćete, ali zašto nešto raditi dva puta ako ne mora? Od sredine sedmice će se i finansijski segment malo poboljšati – samo nemojte da pretjerujete sa nepotrebnim troškarenjima.

Ljubav. Merkur, a za njim i Sunce, izlaze iz vašeg znaka, ali u goste vam umjesto njih dolazi Venera – da oplemeni i uljepša vas, da pojača vaše potrebe za ljubavlju, uživanjem, lijepim dešavanjima.

Slobodnim Rakovima će otvoriti emotivne prilike preko prijatelja, društvenosti, izlazaka, društvenih mreža. Doduše, kod nekih će donijeti i raskorak između prošlosti i budućnosti, kao da se teško odljepljujete od nekih starih emotivnih iskustava ili načina funkcionisanja.

Što se zauzetih tiče, planirajte sa partnerom da ovih dana što više budete u zabavnim aktivnostima, putovanju, druženju – to vam je sada oboma potrebno.

Hrana. Varenje je usporeno pa će vam čak i one namirnice koje vam inače izuzetno prijaju teško „pasti“ na stomak. Jedite male, lagane obroke više puta tokom dana i ne uzimajte hranu u večernjim satima.

Zdravlje. Stomačne tegobe, osjetljivost sinusa, alergije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info