Djevica: Sedmični horoskop za period od 18.07.2022. do 24.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Period povlačenja, koji vam slijedi, ukazuje na više situacija – da bi trebalo da se više mentalno rasteretite i da možda smanjite nivo obaveza. Isto tako, da ćete razmišljati o novim idejama, razrađivati planove i možda polako otvarati teren da pokrenete nešto novo.

Suštinski, vaš posao će funkcionisati, osim što može biti napetosti u kontaktu sa saradnicima – u nekim situacijama ćete se teško razumjeti. Ipak, sam posao neće trpiti zbog toga. Finansije dobro, ali korigujte troškove, preveliki su.

Ljubav. Merkur, vaš vladar, i Sunce prelaze tokom ove sedmice u polje povlačenja, podsvijesti, vama iza leđa. Možda je dobar trenutak da razmislite o odnosu, partneru, sebi, da izvedete neke zaključke, date sebi odgovore na pitanja koja vas interesuju.

Generalno, odnos sa voljenom osobom će biti korektan, samo u danima vikenda budite nešto tolerantniji jedno prema drugom, jer će postojati mogućnost za manje “čarke” i nervozu.

Slobodne Djevice, i dalje je dobar period za druženja, prijatelje, društvene aktivnosti. Postoji prostor za zanimljive susrete i komunikaciju i interesantne osobe oko vas.

Hrana. Malo druženja sa prijateljima, malo porodičnih okupljanja, malo proslava, večerica… Vi ćete lijepo da se naručkate u ovoj sedmici, više nego što ste planirali ili što bi to bilo dobro za vas…

Zdravlje. I dalje naglašena osjetljivost stomačne regije. Takođe, potencijalni problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info