Blizanci: Sedmični horoskop za period od 18.07.2022. do 24.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Venera ulazi u vaše polje zarada  – u ovoj sedmici vas to baš i neće mnogo spasiti od troškova, ali će vrlo brzo pokazati svoju pozitivnu stranu uvećavajući i stabilizujući vaš finansijski segment. Takođe, pokazaće da ćete u narednom periodu najveći dio svoje energije usmjeravati baš na ovo polje.

Slijede vam dani dobrih poslovnih kontakata, dogovora koji u početnoj fazi mogu biti napeti, ali koji će ipak dovesti do dobre realizacije. Pokrenite se, jer je vrijeme za vašu pojačanu poslovnu aktivnost došlo.

Ljubav. Prelazak Merkura u znak Lava u utorak je odličan po vas – pokazuje da će se vaša energija “dići”, da ćete se iščupati iz nekih emotivnih dubioza, da ćete se pokrenuti. I ovo je dobro i za zauzete i za slobodne Blizance.

Zauzeti će dobiti svježinu, lepršavost, snagu, inicijativu i mnogo lakše će funkcionisati sa partnerom. Pred vama su dani zajedničkih lijepih planova i realizacije istih, akcije, druženja, putovanja i naravno, dobre, vatrene strasti.

Slobodni će početi da više cirkulišu, druže se, putuju, upoznaju nove interesantne ljude. Slijedi vam talas susreta, dopisivanja, flertovanja pa i pokoja avanturica.

Hrana. Ishrana je taman koliko i kada treba – nešto više će vas mamiti slatkiši, ali svi imamo neku slabu tačku, zar ne? Bitno je samo da ne pretjerate, da ne biste poslije morali na dijetu. I da se krećete, što više.

Zdravlje. Tegobe koje se vezuju za kičmu, zglobove ili stomak biće aktuelne do polovine sedmice.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info