Dnevni horoskop za 16.07.2022.

0

Ovan


Teško ćete danas uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmjerite na obje strane, vjerovatno ćete samo napraviti pometnju i sebi i drugima. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće ili da odete u posjetu najbližim prijateljima.

Bik


Komunikacija s partnerom neće biti na zavidnom nivou. Previše ćete insistirati na ispravnosti svojih postupaka, ne misleći pri tome da možda niste u pravu. Nemojte nasjedati na situacije u koje nemate potpuni uvid i vodite računa da o svojoj intimni ne pričate pred drugima!

Blizanci


Vlastitim snagama ćete postići mnogo i nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate uraditi i na koji način izaći nakraj s onim što vas opterećuje. Moguć je poziv ili posjeta drage osobe iz drugog grada ili inostranstva. Obratite pažnju na snove i predosjećanja!

Rak


Odmorite se od naporne sedmice, pronađite ljude koji vas smiruju i aktivnosti koje vas raduju. Bračni parovi, koji prolaze razdoblje krize, pronaći će rješenje za mnoge probleme u razgovoru s prijateljima, rođacima ili roditeljima. Uz njihove savjete i problemi će biti manji.

Lav


Vi biste da živite mirno i da ovaj dan provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa. Moraćete da žurite, da završavate sa nekim stvarima “u hodu” i cijeli dan ćete biti pod izvijesnim pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ili za druženje, izlazak, ali ćete biti prilično umorni.

Djevica


Niste sigurni koliko ste uspjeli da postignete ono što ste željeli u jednom dogovoru, jer nemate povratnu informaciju od strane osobe sa kojom ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od ovoga… Neke informacije koje dolaze do vas, o simpatiji, ne moraju biti tačne.

Vaga


Smatrate da je krajnje vrijeme da pokrenete neke situacije u svom životu, ali nemojte biti iznenađeni ako ni danas ne uspijete u svojim namjerama. Jednostavno, dan je takav… Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

Škorpija


Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste danas postigli sve ono na šta ste se obavezali. Dosta toga čeka na vas, pokušaćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka neki bolji trenutak. Moguće je nerazumijevanje u komunikaciji sa voljenom osobom.

Strijelac


Vi lično smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju jednog dogovora i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za neku drugu priliku – dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

Jarac


Javno ćete izraziti svoje mišljenje o svemu što vas okružuje pa vaša nepromišljenost može uvrijediti blisku osobu. Ako je i sama tvrdoglava, očekujte zahlađenje odnosa ili prekid komunikacije. Provjeravajte ono što radite, u stanju nemira moguće su greške, čak i sitnije povrede.

Vodolija


Mogućnost da u toku dana potrošite više novca nego što ste planirali. U rasipničkom ste raspoloženju i novac vam samo klizi iz ruku. Dobro se presaberite prije nego što potrošite sve do posljednje pare. Neko, s kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivira se i poziva vas na još jedan izlazak.

Ribe


Potreba za drugačijim iskustvima i novim izazovima mogla bi vas skrenuti na stranputicu. Ako već niste sigurni šta želite, budite sigurni u ono što ne želite. Moguće nesporazume u odnosu s partnerom i članovima porodice rješavajte hladne glave. Prije nego im kažete sve što vas ljuti, otiđite na kafu s prijateljem da vas smiri…

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info