Ovan: Sedmični horoskop za period od 11.07.2022. do 17.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sedmica za dobre poslovne poteze, one o kojima ste lijepo razmislili, u koje se niste zatrčali, a možda i dočekate nešto što vam dugo obećavaju. Da se razumijemo, prioritetna stavka će vam biti novac, trenutno su sve vaše snage usmjerene na to da ovaj segment stabilizujete ili popravite.

I ima zaista dobrih naznaka da ćete biti uspješni u tome. Pun Mjesec sredinom sedmice će malo uzburkati poslovnu atmosferu, ali kod nekih od vas donosi najavu promjene radnog mjesta, povećanja plate ili unapređenje.

Ljubav. Emotivni život, bilo da ste u braku, zajedničkom životu ili vezi, može u ovoj sedmici zaista biti miran i bez napetosti. U redu, uvijek će se naći nešto što može nakratko da unese nervozu, ali imate više nego dobre predispozicije da to lako i brzo prevaziđete.

Ukoliko vas nervira neka porodična situacija ili nervozu vučete kroz posao, lijepo to zadržite za sebe, ne opterećujte one oko vas.

Slobodni Ovnovi, fin momenat da se neka ljubavna pričica pokrene. Prijaće vam komunikacija i susreti sa ovom osobom, jer ćete naći nekog pored koga se osjećate opušteno. Ovo je nešto što može da traje i da se razvija.

Hrana. Naglašena je želja za uživanjima. Ne bi to bio neki veći problem, jer ste u pokretu i lako trošite kalorije, da nije grickalica i slatkiša. Ograničite te nekvalitetne „međuobroke“ i više se okrenite voću…

Zdravlje. Aktiviranje hroničnih zdravstvenih tegoba.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info