Dnevni horoskop za 04.07.2022.

0

Ovan


Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete neke planove koje ste danima “razrađivali” u svojoj glavi. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, onda sačekajte. Malo napetosti u vašim emotivnim odnosima – ipak, ovo je moguće lako regulisati. Ne potencirajte na tenziji.

Bik


Osjećate podsvjesno pritisak vezan za neke poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, naoko odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Umijete da učinite da se partner osjeća loše, jer znate njegove slabe tačke i nesigurnosti.

Blizanci


Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa kolegama, ali vam se čini da vaše riječi baš i ne dopiru do njih. Imate osjećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” i da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora i pritisak od strane partnera.

Rak


Danas sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete umjeti da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa nekim kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.

Lav


Sami sebi namećete preveliku presiju, ali nekako uspijevate da sa ovim izađete nakraj i ostvarite solidne poslovne rezultate. Danas kontrolišite svoje troškove. U emotivnom segmentu želite razrješenje nekih situacija sa partnerom, ali ne da vi budete osoba koja inicira pa ćete čekati drugu stranu da se pokrene.

Djevica


Iako neka pitanja u poslovnom segmentu teško pokrećete, generalno ste zadovoljni rezultatima ovog dana. Čini vam se da su neki ljudi spremni da vam izađu u susret. U emotivnom segmentu – razumijevanje i sklad sa osobom koja vam je draga. Naglašena nježnost.

Vaga


Neke obaveze ne uspijevate da privedete kraju na vrijeme, a ne želite da se obratite kolegama za pomoć. Moraćete da date sve od sebe da biste ovo uspješno priveli kraju. Odnos sa voljenom osobom je promjenjiv i postupci druge strane utiču, u velikoj mjeri, na vaše raspoloženje.

Škorpija


Riješeni ste da neke obaveze, koje danima vučete, konačno privedete kraju. Dan pred vama je prilično dobar, a i te kako je moguće da ćete dobiti i poziv na dogovor ili sastanak sa poslovnim partnerom. Razmišljate o nekome ko je bio dio vašeg života i ne znate da li da povučete neki potez.

Strijelac


Dosta posla vas očekuje tokom današnjeg dana, a vama koncentracija trenutno baš i nije najsjajnija. Potrudite se da se fokusirate na ono što radite, pogotovo ako imate malo vremena da ispoštujete obaveze. U emotivnom segmentu – partner je težak za komunikaciju.

Jarac


Dosta toga je na vašoj strani danas – osim toga, oni sa kojima dolazite u kontakt ili sa kojima radite na dnevnoj bazi biće spremni da vam izađu u susret. Takođe, očekujte pomoć i podršku sa njihove strane. Svojim hladnim stavom odbijate osobe koje bi željele da vam se više približe.

Vodolija


Vi biste da mnogo poslova završite odjednom, ali je malo vjerovatno da to možete uspjeti danas. Prije je izvijesno da ćete napraviti zbrku ili se “pogubiti” u dešavanjima. Moguć je susret sa osobom koja vam je ranije bila simpatična, ali koja će vas malo “udaviti” svojim pričama.

Ribe


Ovaj dan može donijeti obnovu komunikacije sa poslovnim partnerima ili ponovo pokrenuti neke priče koje ste htjeli da realizujete u prethodnom periodu. Vrlo emotivno intenzivan dan – imaćete osjećaj da ste preplavljeni ljubavlju i nježnošću prema osobi koju volite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info