Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.07.2022. do 10.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Dobre vijesti i povoljne informacije će obilježiti ovu sedmicu, čak iako prvih par dana budu naporni po vas. Autoriteti i nadređeni jesu na vašoj strani i od njih ćete imati veliku podršku i podstrek.

Gro vaših planova i namjera možete početi da ostvarujete od ove sedmice, ali ćete ipak neke detalje morati da korigujete ili da vi funkcionišete drugačije nego do sada. Ne držite se striktno odluka koje ste donijeli već, ako je potrebno, mijenjajte ih u hodu. Finansijski segment je stabilan, čak i pored pojačanih troškova.

Ljubav. Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Raka, u utorak, će vam prijati. Slobodnima će donijeti lijepe kontakte, druženje, stare i nove prijatelje, izlaske, pojačane društvene aktivnosti.

Probudiće emocije, probudiće želje. Možda te emocije i te želje nećete moći sada da ostvarite na onaj način na koji želite, ali ipak ćete se osjećati dobro.

Zauzete Djevice, vi gurate u pravcu emocija i bliskosti, a partner trenutno baš i nije u tom fazonu, više je zainteresovan da vam oboma podari dobar provod nego romantična šaputanja. Malo se uskladite pa podijelite vrijeme – da bude dovoljno i romantike, ali i akcije i provoda.

Hrana. Ukoliko budete jeli brzinski, s nogu, mogući su problemi sa probavom i bolovi u stomaku. Pronađite vrijeme za dobar i kvalitetan obrok, najbolje u krugu porodice ili onih koje volite.

Zdravlje. Osjetljivost respiratornog sistema. Alergije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info