Bik: Sedmični horoskop za period od 04.07.2022. do 10.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sam početak sedmice može donijeti zategnutiju atmosferu na poslu. Možda komunikacija neće ići kako treba, možda će nadređeni opet imati neku „genijalnu“ ideju koja uključuje baš vas, možda ćete otkriti da je neko od kolega pričao ili radio protiv vas i tako dalje i tako dalje.

Štagod da je, ovo je situacija koja se brzo smiruje i rješava. Ulazak Marsa u vaš znak pokazuje da ćete u narednom periodu umjeti da usmjerite svoje snage baš na ono što vam donosi korist, da ćete umjeti da se borite za sebe.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom varira. Čas postoji tenzija, uzburkane misli, napetost u vama i u odnosu, a čas sve funkcioniše lagano i opušteno, kao da nikakvih briga ni kao par, a ni samostalno, nemate.

Neki zajednički planovi će polako početi da izlaze na dnevni red, u prvom redu oni koji se vezuju za putovanje i odmor. Oboma vam je sada ovo potrebno i donijelo bi vam rasterećenje.

Slobodni Bikovi, u periodu ste obnove komunikacije sa bivšim simpatijama, ljubavima, poznanicima, prijateljima. Ali isto tako, u periodu ste kada se možete pokrenuti ka osobi koja vas interesuje, kao i ona prema vama.

Hrana. Teško ćete odolijevati omiljenoj hrani. Ipak, bilo bi dobro da u ovom periodu budete umjereniji i da ishranu bazirate na povrću, uz dodatak mesa, jaja ili ribe.

Zdravlje. Osjetljivost grla, mogući manji problemi sa žlijezdama i hormonima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info