Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.06.2022. do 03.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sve ono što je ostalo neriješeno ili nezatvoreno od ulaska Saturna u vaš znak (proljeće 2020. godine) sada treba rješavati, zatvarati ili pak pokretati. Jer, situacije će vas vraćati da preispitate i sebe i svoj način rada i funkcionisanja, ali i sve partnerske odnose.

Komunikacija vam je sada jača strana – možete pokrenuti situacije u onom pravcu koji vama odgovara, napraviti nove dogovore, ali i ponovo aktivirati stare saradnje. Neke promjene, koje se pokreću u poslovnom sektoru, neće vam baš prijati.

Ljubav. Polje komunikacije, dešavanja, susreta – aktivno. Polje ljubavi, uživanja, opuštencije i zabave – aktivno. Rekao bi čovjek na prvi pogled da vas sa svih strana zasipaju ljubavne ponude, ali to teško da je baš tako. Naime, Saturn u vašem znaku ide retrogradnim hodom, donoseći vam da niste baš toliko otvoreni za bilo kakvo obavezivanje. Dobro, malo flerta, malo šale, šege i komike, malo pričica, ali da bi se nešto novo razvilo, biće potrebno vrijeme.

Ta retrogradnost vas upućuje na staro – na sve osobe iz prošlosti sa kojima niste zaključili odnos. Vrijeme je da se susretnete sa bivšim ljubavima i starim prijateljima/prijateljicama i da vidite u kom pravcu će ti odnosi ići.

Zauzeti, energija između partnera i vas jeste dobra, ali previše je problema (naročito kod partnera) koji opterećuju i vas, ali i vaš odnos. Pokušajte da odete negdje.

Hrana. Jednim velikim dijelom osjećaj težine u stomaku poslije svakog obroka bi trebalo da se smanji tokom ove sedmice. I dalje vodite računa da uzimate što manje slatkiša i da međuobroci budu sastavljeni od voća.

Zdravlje. Stomak je i dalje osjetljiva stavka. Moguće glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info