Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.06.2022. do 03.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Istovremeno, ovo nije nimalo jednostavan poslovni period, ali isto tako ovo je odličan poslovni period. Kako ova dva mogu da idu zajedno, to vjerovatno samo vi znate. Čini se da „ostavljate srce na terenu“, da ste pod velikim pritiskom, ali da istovremeno stvarno značajne rezultate.

Kod vas je u prethodnom periodu došlo do velikih pomaka i takva situacija će funkcionisati i dalje. Možda neke ciljeve ne možete da ostvarite sada, ali oni će svakako doći na dnevni red, nešto tokom ljeta, a mnogo veći dio od jeseni.

Ljubav. Situacija u partnerskim odnosima je daleko od savršene, ali još od drugog dijela prošle sedmice vi ste ušli u fazu u kojoj je moguće mnogo toga srediti i ispraviti.

Ono što je bitno – vama su se u glavi složili neki odgovori, stvari su došle na svoje mjesto i vi lično ste dosta mirniji i stabilniji. Samim tim, biće jednostavnije funkcionisanje sa voljenom osobom a mnoge od vas od ove sedmice čekaju i lijepa i interesantna dešavanja u vezi.

Ukoliko ste slobodni, mlad Mjesec u vašem polju ljubavi otvoriće pred vama u narednom periodu i nove i stare ljubavne šanse. Pa gdje god vas srce povuče…

Hrana. Trudite se da hrana na vašem tanjiru bude što raznovrsnija.  Ne zavaravajte glad grickalicama, slatkišima – umjesto toga bolje uzmite šaku badema, lješnika, oraha ili pojedite parče lubenice.

Zdravlje. Stres i napetost utiču na varenje. Stariji – problemi sa kičmom ili krvnim pritiskom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info