Rak: Sedmični horoskop za period od 27.06.2022. do 03.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Za vas bi najbolje bilo da ste u ovom periodu na odmoru, jer za posao baš i niste nešto naročito orni. Ipak, ukoliko radite, sve ćete vi odrađivati po propisima i zahtjevima i na vrijeme, ali koliko ćete zaista sebe dati i koliko ćete se potruditi – e, to je već pitanje.

Jer, sve što je vezano za posao za vas je sada ili preteško ili prebrzo ili jednostavno postoji zamor materijala. Moguće je i da vam ne prijaju promjene koje se dešavaju ili nikako ne uspijevate da se naviknete na njih. Sposobniji ste nego što mislite, polako.

Ljubav. Mlad je Mjesec u vašem znaku sredinom ove sedmice. U narednih par sedmica kod slobodnih Rakova pokrenuće se emotivna dešavanja i priče koje mogu trajati.

Nešto novo čeka na vas, ali će to novo biti obojeno prošlošću – kod nekih kroz vraćanje starih ljubavi i starih poznanika, kod drugih kroz pokretanje priča koje su slične onima kroz koje ste već prošli. Ulazite u drugačiji emotivni ciklus koji čak kod nekih Rakova može donijeti i tajne ljubavi.

Što se zauzetih tiče, nešto neizrečeno, nešto potisnuto postoji, možda neka vaša razmišljanja, pitanja na koja pokušavate sebi da date odgovore.

Hrana. Ili ćete brzo nabaciti par kilograma viška ili se usmjeriti na zdrav način ishrane i voditi računa o svakom obroku. Ukoliko se okrenete hedonizmu, teško ćete skinuti kilograme koje sada dobijete…

Zdravlje. Osjetljivost na sunce, moguće meteoropatske tegobe i tegobe sa stomakom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info