Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.06.2022. do 03.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Dobar je momenat da se resetujete kroz odmor, ali i da budete poslovno aktivni. Isplanirali prvo ili se usmjerili na drugo, svakako nećete pogriješiti. U poslu – vrijeme je za ostvarivanje ciljeva koje ste dugo planirali, ali je vrijeme i za nove planove, one koji bi startovali od jeseni ove godine.

Dobar je trenutak i za dodatne poslove, kao i za zaposlenje. Imaćete mnogo prilika za dokazivanje. Samo nemojte previše žuriti, da ne bi dolazilo do nesporazuma ili sitnih problema na poslu koji vam sada nisu potrebni.

Ljubav. Lijepi i poletni dani su pred slobodnim Ovnovima. Dani flertovanja, novih poznanstava, dani zabave, pokreta i zanimljivih dešavanja. Mnogo toga novog će se pred vama otvoriti – novi ljudi, novi putevi, nova iskustva.

Međutim, kod nekih od vas prošlost će biti tu, vrlo prisutna, ići će u korak sa vama koliko god vi pokušavali da joj pobjegnete.

Zauzeti Ovnovi će morati da nešto više pažnje posvete porodičnom segmentu, možda da riješe ili završe nešto što ih odavno čeka. Ipak, odnos sa voljenom osobom će uglavnom biti prilično dobar. Ako postoji nešto što iz prošlosti kvari vašu priču, pokušajte da riješite.

Hrana. Možete osjetiti pojačan apetit i želju za nečim konkretnijim na tanjiru. Iako bi vam više mesa u ishrani u prvom trenutku prijalo, vrlo brzo biste osjetili da vam ovakav vid ishrane opterećuje želudac.

Zdravlje. Stariji Ovnovi mogu imati problem sa stomakom, kičmom, pritiskom. Mlađi – dobro.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info