Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.06.2022. do 03.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ono što je bitno – nešto ćete uspjeti da regulišete u materijalnom, finansijskom segmentu. Da li će to biti zatvaranje neke veće finansijske obaveze ili pak stabilizacija u ovom sektoru, zaista ne znamo, ali je evidentno da ćete malo lakše disati.

Poslovna svakodnevnica će uglavnom biti korektna. Dobro, neke osobe će previše pričati, previše vas smarati ili će vam praviti distrakcije dok vi pokušavate da se fokusirate na obaveze, ali sve ćete vi to umjeti na svoj način da regulišete. Dobri poslovni dogovori.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju partnerstava najava je slobodnim Jarčevima za jača emotivna dešavanja u narednom periodu. Sve je otvoreno i za stare i za nove „igrače“, a neće biti ništa čudno ukoliko kod nekih od vas takva dešavanja budu išla paralelno.

Već tokom ove sedmice možete neku povremenu komunikaciju ili flert pretvoriti u emotivnu priču. Ono što je bitno, poslije dužeg vremena, zaista ćete se osjećati dobro u sopstvenoj koži i uživati u dešavanjima oko vas.

Zauzeti, porodični segment (bilo partnerov, bilo vaš) ili preokupiranost obavezama mogu dovoditi do povremenih tenzija. Ali, ništa što je nerješivo.

Hrana. Ishrana na biljnoj bazi najviše bi vam odgovarala u ovom periodu. Ukoliko baš ne možete da zamislite jelo bez mesa, onda ga makar uzimajte u manjim količinama – najbolje kao bareno ili grilovano.

Zdravlje. Alergije, osjetljivost disajnih puteva. Stariji – oscilacije pritiska, brzo umaranje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info