Bik: Sedmični horoskop za period od 27.06.2022. do 03.07.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Okolnosti vezane za vaš poslovni segment i nadalje nisu jednostavne i od vas traže mnogo angažovanja, truda, strpljenja i istrajnosti. Međutim, makar ste u periodu kada ćete lakše materijalizovati sve ovo, a to je vama izuzetno važno – da vidite korist od onoga što radite.

Po pitanju finansija vi ni dalje nećete biti stabilni, ali ako ništa drugo pred vama su jednostavniji dani u kojima se nećete baš toliko nervirati zbog novca. U dogovorima i kontaktu sa saradnicima budite spremni za prilagođavanje.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, prostora za ljubavna dešavanja ima. Kod nekih vezano za poslovni segment, kod drugih preko prijatelja, okoline, kratkih putovanja, komšiluka ili pak društvenih mreža.

Može se razviti interesantna komunikacija koja će vam prijati, a mogu se pojaviti i prve varnice. U svakom slučaju, sam početak je prilično obećavajuć, a u kom pravcu će se razvijati na dalje – to ćemo vidjeti.

Što se tiče zauzetih, problemi (ili vas dvoje kao para ili od strane vaših porodica) su prisutni i dalje, ali će se u ovoj sedmici nekako jednostavnije izlaziti sa njima nakraj. Ili će se lakše gurati pod tepih…

Hrana. Niste skloni umjerenosti – uživanje u svim životnim zadovoljstvima pa i hrani, jedan je od vaših prioriteta. Ipak, dani koji su pred nama zahtijevaju lagane i manje obroke da biste se osjećali dobro.

Zdravlje. Umor, nesanica, meteoropatske tegobe. Moguće su i povrede.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info