Dnevni horoskop za 23.06.2022.

0

Ovan


Priveli ste kraju neku veću poslovnu obavezu ili projekat i sada žurite da ovo završite što prije. U dobrom ste raspoloženju, ali će vam ovaj dan ipak dešavanjima oduzeti veću količinu energije. Najbolje je da popodne iskoristite da uživate u opuštajućoj atmosferi sa voljenom osobom.

Bik


I vi ste spremni da izađete drugima u susret, a i osobe iz kolegijalnog okruženja rado se odazivaju na vaš poziv pa će na poslu vladati jedna fina i podsticajna atmosfera. U odnosu sa voljenom osobom danas je pravi trenutak da pokažete ljubav, ali i da kažete neke stvari koje ste prećutkivali.

Blizanci


Lakše nego inače izlazite na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Iako nemate potrebnu koncentraciju, nekako se sve namiješta u vašu korist. Osoba koja vam se dopada danas vas može iznenaditi svojom inicijativom. Moguća je jača komunikacija, čak i poziv na susret.

Rak


Danas ćete biti više nego uspješni u završavanju svojih obaveza. Potrudite se da se “bacite” na sve ono što vam je u prethodnim danima predstavljalo bilo kakav problem. Dobra komunikacija, sklad i zajedništvo vladaće danas u vašim emotivnim relacijama. Izađite sa partnerom, makar prošetajte.

Lav


Ovog dana imate ogromne mogućnosti da napravite velike promjene u poslovnom segmentu. Imajte inicijativu, pokrenite ono što vam je važno. U emotivnom segmentu – primijećeni ste i lako privlačite pažnju suprotnog pola.

Djevica


Ovaj dan biste mogli da se okrenete nekim lakšim obavezama, jer kod vas ne postoji potpuna fokusiranost i koncentracija. Pažnja vam je rasuta na više strana. Stoji vam mogućnost za tajni susret sa osobom preko poslovnog segmenta.

Vaga


Odličan i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Bićete puni energije, koja će vam i te kako biti potrebna, jer će se vaša pažnja i posvećenost tražiti na više strana. Odličan kontakt sa suprotnim polom, dan dobar i za izlaske i za flertovanje. Sve u svemu – provedite se dobro!

Škorpija


U potpunosti ste svoju pažnju danas usmjerili na poslovni segment. Imate dobru komunikaciju i saradnju sa onima sa kojima dolazite u kontakt i možete sve obaviti u dogovorenim rokovima. Osoba koja vas odavno interesuje danas će vam pokloniti više pažnje.

Strijelac


Uspijevate da danas obavite dosta od onoga što ste isplanirali, a što vam je prioritetno. Danas se okrenite i završavanju nekih ličnih ili porodičnih obaveza. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju. Slobodnima stoji jaka mogućnost flertovanja.

Jarac


Dan je savršen da privedete kraju neke dogovore ili da pribavite dokumentaciju ili dozvole koje su vam potrebne. Doduše, biće vam potrebna nešto jača koncentracija i fokusiranost na posao. Vrlo vam je interesantna komunikacija sa jednom osobom, ali vas ona pomalo zbunjuje svojim ponašanjem.

Vodolija


Sve ono što u prethodnim danima niste mogli ili niste uspijevali da završite, sada je otvoreno da privedete kraju. Vi ste u odličnom raspoloženju i sve će vam lako ići od ruke. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom i danas možete prema njoj napraviti i neki konkretniji potez.

Ribe


Kod vas je danas aktuelno vrlo promjenjivo raspoloženje. I u poslu i u emotivnom segmentu varirate, imate velike uspone i padove i drugima će biti teško da funkcionišu sa vama. Ako vam zatreba savjet ili pomoć po nekom pitanju, obratite se prijateljici koja je uvijek spremna da vas sasluša.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info