3 fantastična ljetna parfema koja trebate imati odmah sada

0

Mnogima jedna od najdražih sezona, ljeto, sa sobom donosi i veoma senzualne, nježne, lagane i privlačne mirise, a ako vam je cilj da se i tokom ljeta izdvojite iz mase, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema.

Dior – “Miss Dior Rose Essence”


Miss Dior linija parfema sada je već i kultna i vrlo vjerovatno ste već i imale neku od verzija, a Rose Essence najnovija je u nizu – senzualna, lepršava, privlačna cvjetna harmonija koja oduševljava odmah, na prvu.

Riječ je o limitiranom izdanju koje je idealno za tople ljetnje dane, mada nema greške ni ako ga nosite i tokom ljetnjih večeri. Ovo je jedan od onih parfema za koji će vas svi pitati o čemu je riječ, a mješavina ružine vodice sa mirisnim notama geranijuma, laticama ruža i vetivera čini ga neponovljivo neodoljivim.

Dolce & Gabbana – “Light Blue Italian Love”


Kada neko pomene Light Blue parfem, automatski pomislimo na ljeto, a ovo je najnovija verzija ovog ljetnjeg savršenstva – Italian Love.

Da li je italijanska ljubav drugačija od bilo koje druge možda i nećemo saznati, ali ono što sa sigurnošću znamo jeste da je ovaj fantastični parfem naš ljetnji favorit – fantastično je svjež zahvaljujući mirisnim notama italijanskog limuna i zelene jabuke, a opet tako zavodljiv usljed savršeno izbalansirane kombinacije mirisnih nota jasmina i sandalovine.

Louis Vuitton – “On the Beach Eau de Parfum”


Parfem naziva On the beach (Na plaži) apsolutno se nameće da bude vaš novi omiljeni ljetni parfem, ali nemojte se iznenaditi ako počnete da ga nosite i tokom svih sezona, nakon što ga jednom probate.

Njegova ključna nota, juzu, ljetnji je citrus, ali ostali aromatični elementi – majčina dušica, ruzmarin, ružičasti biber, karanfilić i čempres – neosporno ga čine parfemom koji možete uvijek nositi, bez obzira da li je vani veoma toplo ili prilično hladno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info