Ovo su poslovne kombinacije koje ćemo nositi u julu

0

Drugi ljetni mjesec je pred nama, a ako vam je cilj da vaš poslovni stajling i tokom ovog mjeseca bude moderan, privlačan i upečatljiv, neka vam sljedeća galerija služi kao inspiracija.

Midi haljina


Ona je uvijek odlična opcija, a posebno je pogodna i za poslovne prilike. Zapravo, njena dužina dopušta vam da je nosite i na posao i u svečanim prilikama. Midi haljinu možete nositi uvijek i svuda, a to sigurno nećemo propustiti ni tokom jula.

Kilote


Ljetna sezona nije rezervisana samo za haljine i suknje. Ne, daleko od toga da nećemo posegnuti i za pantalonama tokom ovog ljeta, a kada su u pitanju poslovne prilike, tada se možete odlučiti i za kilote. Ove popularne ljetne pantalone veoma lako možete uklopiti u svakodnevni stajling, a dezenirani modeli uvijek će privući pažnju.

Suknja olovka kroja


Osim što je riječ o najelegantnijem modelu suknje, koji je tako poželjan u poslovnim kombinacijama, suknja olovka kroja odlična je i iz razloga što veoma dobro stoji svakoj ženi. Da, postoji model za svaku figuru, a tako je lako i dobro možete iskombinovati sa raznim modelima bluza, majica i košulja.

Kombinezon


Bez obzira o kojoj modnoj kombinaciji ili komadu garderobe je riječ, udobnost je ono što uvijek mora biti prvi i jedini prioritet. Jedan od takvih komada garderobe, a koje tokom jula možete nositi i na posao, svakako je kombinezon. Udoban i moderan, kombinujte ga sa sandalama ili klasičnim salonkama i savršena poslovna kombinacija je spremna.

Košulja haljina


Sa sigurnošću možemo reći kako je haljina najženstveniji komad garderobe, a sa tako mnogo modela, ponekad se teško odlučiti samo za jednu. Naravno, nema ni potrebe da to radite – uživajte u haljinama kad god možete, a tokom jula nemojte propustiti priliku da u poslovnim prilikama nosite i košulju-haljinu. Ona je veoma moderna i popularna, a tako lijepa i privlačna.

Crno i bijelo


Dobro staro pravilo: kada ne znate šta obući, birajte kombinaciju crne i bijele. Da, to možete uraditi i tokom ljeta, a posebno kada se odlučite za kombinaciju crnih kilota i bijele majice. Ovo je veoma jednostavna kombinacija, ali je istovremeno i veoma efektna, posebno kada joj još dodate i upečatljive sandale.

Mornarski stil


Ljetna sezona uvijek sa sobom donosi i nove trendove, ali trend koji je popularan svakog ljeta svakako su pruge. Možete naći mnogo opcija na ovu temu, a suknja sa crno-bijelim ili teget-bijelim prugama pomoći će vam da dobijete popularrni mornarski stil, posebno kada joj dodate bijelu košulju ili bluzu.

Moderna radna uniforma


Suknja olovka kroja i bijela košulja mogu se posmatrati i kao neka vrsta radne uniforme tokom ljetne sezone (mada ih nosimo i tokom svih drugih godišnjih doba). Međutim, ako vam je cilj da ova radna uniforma postane ultra moderna, onda birajte suknju olovka kroja koja je ukrašena cvjetnim dezenom. Ovo je jedan od najpopularnijih ljetnih trendova, a koji možete nositi gotovo u svim prilikama.

Poslovni glamur


Komadi garderobe ukrašeni životinjskim uzorkom gotovo pa uvijek su odlična opcija, ali ovdje je potrebno imati mjeru i ne prelaziti određene granice. Dakle, da biste izgledale moderno, skladno pa čak i pomalo glamurozno, suknju sa leopardovim uzorkom kombinujte sa bijelom bluzom. (Suknja mora biti jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije). Na kraju, dodajte crvene štikle i budite spremne na to da ćete dobiti kombinaciju za kojom će se svi okretati.

Poslovna mala crna haljina


Mala crna haljina već odavno je univerzalni komad garderobe koji veoma rado nosimo u mnogobrojnim prilikama. Naravno da ni poslovne prilike nisu izuzetak, a tokom jula jedna od najboljih opcija je mala crna haljina ravnog kroja. Po potrebi joj možete dodati i bijeli blejzer, a nabolje od svega je to što je mala crna haljina tako jednostavna za stilizovanje – biće vam dovoljno tek par asesoara.

Poslovni boho


Boho stil veoma je opušten i ležeran, a određene komade garderobe u ovom stilu možete nositi i u poslovnim prilikama. To se prvenstveno odnosi na bluze i košulje, a koje tokom jula možete iskombinovati sa bijelim pantalonama ili čak bijelim farmericama. Ukoliko je u pitanju ovo drugo, imajte na umu da to moraju biti klasični modeli farmerica, koji nisu iscijepani ili ukrašeni aplikacijama.

Bijele pantalone


Bijela je jedna od najpopularnijih ljetnih nijansi, a tako je zgodna za kombinovanje sa svim drugim bojama. Možete je nositi u svim prilikama, a bijele pantalone širokih nogavica sigurno će vam pomoći da dobijete veoma privlačan i šik stajling. Možete ih kombinovati sa bluzom na tufne koja je skrojena od lakših materijala i vaša poslovna kombinacija može se pohvaliti sa dva popularna ljetna trenda.

Plisirana suknja


Nosile smo je tokom proljeća, a sigurno je da ćemo je nositi i tokom cijelog ljeta. Ovaj retro komad garderobe već par sezona u vrhu je popularnosti, a ukoliko birate model čija dužina seže do pola lista, popularnu plisirku možete nositi baš u svim prilikama. Naravno, poslovne prilike nisu izuzetak.

Visoki struk


Komadi garderobe sa visokim strukom pravi su blagoslov za nešto niže dame, jer pomažu da na veoma jednostavan način dodate par centimetara vašoj silueti, a odlična su opcija i za dame sa oblinama, jer pomažu da se skrene pažnja sa problematičnih područja na tijelu. Shodno tome, suknja sa visokim strukom sigurno je jedna od opcija koju ćemo iskoristiti u poslovne svrhe tokom jula, a možete je kombinovati sa različitim modelima majica, bluza i košulja.

Moderni karirani uzorak


Iako je karirani uzorak u prvom planu gotovo tokom svake jesenje sezone, ovdje je riječ o nešto modernijoj verziji, a koja je popularna tokom ljeta. Pantalone koje imaju tamnu podlogu, a preko kojih se prostiru svijetle linije koje stvaraju karakteristične kockice, odlična su opcija i za poslovne svrhe. Veoma su moderne i privlačne, a stajling učinite još upečatljivijim tako što ćete dodati crvene štikle.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info