Dnevni horoskop za 22.06.2022.

0

Ovan


Energija ovog dana vam baš i ne prija, osjećate se tromo, statično i vjerovatno ćete s mukom završavati svoje redovne obaveze. Ipak, atmosfera na poslu je korektna pa će vam donekle biti lakše. Emotivni partner od vas očekuje više pažnje tokom ovog dana. Potrudite se da ga ne razočarate.

Bik


Orni za posao baš i niste, ali za šalu i veselu komunikaciju sa kolegama jeste. Uz dobro raspoloženje, brže će vam proći ovaj dan. Korektan odnos sa voljenom osobom i moguće je da ćete popodne odvojiti ili za neki izlazak ili posvetiti više vremena jedno drugom.

Blizanci


Danas ste se baš sjetili da se bakćete nekim važnim obavezama, kad vidite da niko od kolega nije raspoložen nešto naročito za posao. Bolje se pridružite opuštajućoj atmosferi i ostavite ovo za sutra. Odnos sa voljenom osobom je dobar trenutno, ne kvarite ga nekim primjedbama.

Rak


I sami ste svjesni da je skoro pa nemoguće da ostvarite sve ono što ste isplanirali za ovaj dan, ali ako ništa drugo, makar ćete se potruditi pa koliko završite – završite. Neka povrijeđenost, kada je emotivni segment u pitanju, moguće je da ste očekivali da vam partner posveti više pažnje.

Lav


Izbjegavajte veće aktivnosti, a donošenje odluka radije ostavite za neki drugi dan. Oslabljena koncentracija i nervoza ometaće vas u komunikaciji. Mnogi će vam ići na živce, posebno isprazni razgovori. Moguća su odricanja na putu do uspjeha, ali nemojte odustati, jer se već naziru budući uspjesi.

Djevica


Poslovi će zahtijevati više kretanja i snalažljivosti. Ako nešto ne možete uraditi kako ste planirali, pokušajte improvizovati. Moguć je odlazak na kraći poslovni put. Predložite izlazak osobi koja vam je simpatična. Ugodan razgovor mogao bi potrajati satima, a vi shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.

Vaga


Bićete pozitivno raspoloženi i spremni na akciju, čime ćete oduševljavati druge. Zaintrigiraće vas ponuda za poslovnu saradnju koja će doći od prijatelja. Razmislite o tome da je prihvatite. Dan je pogodan za zahtjevnije psihofizičke aktivnosti, kao što su bavljenjem sportom, uvođenje zdrave ishrane ili uljepšavanje.

Škorpija


Nit’ više planova za danas nit’ manje realizacije. Vjerovatno ćete u jednom momentu morati da odustanete i da pustite da stvari idu svojim tokom. Pa gdje god da odu. Možete isprovocirati neku sitniju raspravu sa partnerom ako nikako ne budete popuštali u svojim stavovima.

Strijelac


Lako rješavanje nekih sitnijih problema u poslovnom segmentu. Drugi imaju razumijevanja za vas pa će vam rado izaći u susret. Stoji vam i neki manji dobitak. U emotivnom segmentu – iako je još dosta toga ostalo neriješeno između vas i voljene osobe, trudite se da se to ne odrazi kroz današnji susret.

Jarac


Danas s pravom očekujete pomoć i podršku od strane nekih osoba, pošto ste u proteklom periodu dosta toga uradili za njih i više puta im izašli u susret. Dobri kontakti sa suprotnim polom pa ako želite da pokrenete jaču komunikaciju sa simpatijom, ovo bi mogao biti pravi trenutak.

Vodolija


Neki su vas neplanirani troškovi oneraspoložili pa će vam biti potrebno više vremena da se opustite i priključite pozitivnoj atmosferi u poslovnom okruženju. U emotivnom segmentu, partner ima neko lijepo iznenađenje za vas. Opustite se u popodnevnim satima i uživajte u njegovoj pažnji.

Ribe


Dosta korektni odnosi u poslovnom okruženju. Lako pronalazite zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Nešto može izgledati kao komplikovano, ali ćete brzo otkriti rješenje. Moguće je da voljena osoba neće moći da vam posveti onoliko vremena koliko je vama potrebno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info