Evo koji lakovi će biti hit ovog ljeta

0

Sa novom sezonom, u prvi plan nam izbijaju i nove boje, a kako biste i na vrhovima vaših prstiju nosile prekrasne i popularne nijanse, birajte jedan (ili sve) od sljedećih lakova.

Neutralne nijanse pijeska


Odlične za sve prilike, neutralne nijanse morskog pijeska odlično odgovaraju osunčanoj koži, ali jednako dobro pristaju i blijedom tenu.

Mohito zelena


Nabavite lak koji je u nijansi omiljenog ljetnjeg pića! Veoma zanimljiva i privlačna, ova nijansa zelene će istaknuti vrhove vaših prstiju na sasvim neočekivan i privlačan način.

Sočna narandža


Citrusne nijanse su tokom ljeta jedan od popularnijih modnih trendova pa vam ovo može biti još jedan izgovor da se prekrasna nijansa narandže nađe na vrhovima vaših prstiju.

Teksas plava


Živahna nijansa plave nikada nije bila popularnija, a sigurno će savršeno pristajati uz omiljeni teksas šorc i bijelu majicu tokom vrelih ljetnih dana. Pored toga, sigurno će vas asocirati i na morsko plavetnilo.

Nude ružičasta


Ukoliko volite kremaste nijanse, ne tražite dalje: nude ružičasta je upravo ta nijansa koja će zadovoljiti i najizbirljivije, veoma je blaga i nježna te odlično pristaje svakom tenu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info