Dnevni horoskop za 21.06.2022.

0

Ovan


Iako će danas malo toga ići po vašim planovima, nemate mnogo razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete vjerovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtjevan, ali danas vam to ne smeta, naprotiv – samo vam je simpatično.

Bik


Danas baš i niste u nekom fazonu i zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas smaraju, jer su zahtjevni i ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljene osobe ni na vidiku – brine neke svoje brige i ne haje mnogo za vas.

Blizanci


Nešto vam je teže da danas izađete nakraj sa svojim poslovnim obavezama, jer ste prilično neorganizovani i ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja i razmišljanje rasuti su na više strana. Osjećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

Rak


Prilično ste osjetljivi pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo drugih vašim radom. Ne pretjerujte i ne pravite od muve slona, saberite se malo. Promjenjivo raspoloženje, kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

Lav


Danas možete biti zabrinuti zbog neke finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se “pokrijete” preko prijatelja, jer je malo vjerovatno da će vam očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete, već se povlačite u sebe.

Djevica


Dosta vas opterećuju komentari ili postupci neke osobe sa kojom ste u ovim danima primorani da često sarađujete. Pokušajte da ne reagujete i da se usmjerite na svoje obaveze. Ukoliko ste u proteklim danima napravili neki propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate i približite joj se.

Vaga


Posvećeni ste obavezama, ali koliko god se trudili da sve privedete kraju na vrijeme, stalno se pojavljuju neke dodatne sitnice koje morate rješavati. Pomalo vam je nekih situacija već preko glave. U emotivnom segmentu mnogo očekujete, a malo pružate. To neće moći da funkcioniše na taj način.

Škorpija


Vi ste u solidnom raspoloženju i fokusirani na svoje obaveze, ali oni sa kojima sarađujete vam odvlače pažnju i jednim dijelom vas ometaju. U popodnevnim satima je moguć vrlo romantičan susret sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ovo vrijeme iskoristite da pojačate komunikaciju sa simpatijom.

Strijelac


Fokusirali ste se na svoje obaveze i trudite se da ih privedete kraju, mada su vam povremeno misli na nekoj dvadesetoj strani. U suštini, pritišće vas vaša emotivna situacija i trenutno ne možete da pronađete rješenje za neka pitanja. Ne potencirajte, bolje razmislite još malo.

Jarac


Snalazite se kako znate i umijete sa gomilom papirologije ili dokumentacije koja se baš danas mora arhivirati ili poslati. Definitivno vam neće biti lako, jer niste baš skoncentrisani pa se potrudite da ne napravite neku grešku. Vi i voljena osoba se danas ne razumijete nimalo.

Vodolija


Trudite se da održite korektan odnos sa nekim poslovnim saradnikom, a u suštini ste vjerovatno vrlo sumnjičavi prema njegovim obećanjima ili prijedlozima. Pustite da vidite kako će se ovo odvijati, ne žurite. Promjene raspoloženja tokom cijelog dana, kada je emotivni partner u pitanju.

Ribe


Čini vam se da se previše očekuje od vas i da nećete moći da ispunite očekivanja drugih. Ne opterećujte se ovim, već uradite sve ono što je do vas, da situacije proteknu kako treba. Veoma emotivno intenzivan dan koji ne bi trebalo da provedete sami. Obavezno ugovorite susret sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info