Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.06.2022. do 26.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Užurbanost, nervoza i puno obaveza prelili su se i na ovu sedmicu, što će posebno biti vidljivo u prvih par radnih dana. Udarnički tempo se nastavlja i dalje, s tim što ćete od drugog dijela sedmice ipak biti u jednostavnijoj i lakšoj poslovnoj fazi.

To je vrijeme i za dogovore i pregovore svake vrste, kao i za nove poslovne prilike i završetke započetih poslovnih obaveza i projekata. Ukoliko ste nezaposleni, sada možete pronaći ako ništa drugo – dosta korektan sezonski posao. Po pitanju finansija bićete zadovoljni.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom će biti dobar u onoj mjeri u kojoj oboje budete spremni na kompromise, na dogovor, ali i u kojoj budete raspoloženi da unesete neke promjene koje će uljepšati i oživjeti vašu vezu.

A tako nešto je prilično realno, pogotovo od drugog dijela sedmice. Savršeno bi vam odgovaralo ukoliko biste mogli da otputujete zajedno, a ako to niste u mogućnosti, trudite se da ispunite vreme aktivnostima, pozitivnom energijom.

Slobodne Vodolije, od četvrtka su i Merkur i Venera u vašem polju ljubavi i uživanja. Vrijeme je da se opuštate, a ljubavi stare ili ljubavi nove neka dođu kad im je vrijeme.

Hrana. Izbacite višak začina, hranu pripremljenu sa većom količinom masnoće, preteška jela. Imaćete problema sa varenjem pa su vam potrebne lako svarljive namirnice i mali obroci.

Zdravlje. Više povedite računa o ishrani. Osjetljivost stomaka, potencijalne glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info