Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.06.2022. do 26.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Zaključno sa srijedom ćete završiti sa najtežim i najkomplikovanijim obavezama – onima koje su vam u prethodnom periodu donosile mnogo nerviranja, činile vas iscrpljenima i na koje je odlazio najveći dio vašeg vremena.

Od četvrtka će izgledati kao da stvari same od sebe dolaze na svoje mjesto. Slijede vam rješavanja svega oko čega ste trošili živce i pitali se da li ćete uspjeti da iznesete do kraja. Period dobrih poslovnih kontakata, novih ponuda i prijedloga za vas. Finansije u blagom usponu.

Ljubav. Trend pozitivnih dešavanja i lijepih promjena se nastavlja, s tim što će se intenzivirati od polovine sedmice. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, ulazak Venere u partnersko polje i znak Blizanaca će vam svakako prijati.

Zauzetima će donijeti pregršt lijepih dešavanja sa voljenom osobom, dobru energiju i odličnu komunikaciju. Takođe, planove o godišnjem odmoru i mnogo zajedničkih aktivnosti.

Ukoliko ste slobodni, bilo da imate osobu na koju ste „bacili oko“ ili ćete je tek upoznati u narednom periodu, i vas čekaju dani ispunjeni flertovanjem, interesantnom komunikacijom, druženjem i izlascima.

Hrana. Slatkiše zaobilazite, a povrće nemojte izbjegavati. Što više biljnih vlakana u ishrani u ovom periodu pogoduje vašem varenju, ali i tome kako se osjećate. Uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka.

Zdravlje. Zdravstvena situacija se popravlja u jačoj mjeri od polovine sedmice.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info