Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.06.2022. do 26.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U velikoj mjeri su vas umorila nagomilana, nervozna i haotična dešavanja i isto takva komunikacija sa saradnicima. Ne možemo da vam obećamo da nećete biti pod presijom i nadalje, ali možemo da kažemo da ćete uspjeti dosta toga da regulišete i ispravite tokom ove sedmice.

Nervoza će se spuštati kako dani budu odmicali i kako se bude nazirao kraj nekim situacijama koje su vas opterećivale. Sve što imate od papirologije neriješeno završavajte od polovine sedmice pa nadalje. Finansijski – popravljanje.

Ljubav. Ukoliko partner i vi budete istrajavali u dosadašnjem načinu funkcionisanja, pred vama je i nadalje zahtjevan emotivni period. Oni parovi koji shvate da je neophodno sjesti, razgovarati, iskreno reći sve što boli i što smeta, ali isto tako i promijeniti nešto kod sebe, imaće odličnu šansu da prevaziđu probleme.

Ukoliko istinski riješite da radite i na svojim stavovima i ponašanju, ali i na odnosu sa voljenom osobom, već od drugog dijela sedmice će osjetiti intenzivnije pozitivne pomake.

Slobodne Ribe, ulazak Sunca u vaše polje ljubavi i zabave učiniće da se u narednih mjesec dana vaš emotivni život intenzivira.

Hrana. Kuvana jela, grilovano meso ili povrće, bareno ili pripremano na pari – ovo su opcije kojima se možete okrenuti ove sedmice. Takođe – što više voća, naročito jabuka, kajsija i lubenica.

Zdravlje. Osjetljiv želudac. Manje prehlade.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info