Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.06.2022. do 26.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Finansijski zastoj ili pojačani troškovi potrajaće do sredine ove sedmice, nakon toga ulazite u lakšu novčanu fazu. Takođe, izvjestan je vrlo uspješan završetak dogovora, pregovora ili pak bavljenja dozvolama, ugovorima.

Sve ono što vas je opterećivalo privešće se kraju tokom ove sedmice, a vi ćete moći da odahnete. I ova sedmica, ali i naredni period, izuzetno su povoljni za dugoročne saradnje i kontakte sa firmama i osobama od kojih ćete i te kako vidjeti koristi. Bićete zadovoljni.

Ljubav. Ukoliko ste zauzeti, sa emotivnim partnerom se tokom ove sedmice ponovo može uspostaviti sklad, ali i intenzivniji i aktivniji odnos. Neki parovi planiraju, a neki se već spremaju na put, kraći ili duži.

Komunikacija će vam iz dana u dan biti sve bolja, a neke teške teme će se riješiti, prevazići (neko će ih gurnuti pod tepih i praviti se da ne postoje do narednog perioda koji će ih ponovo izvući na dnevni red). Pojedini Ovnovi će se više baviti porodičnom tematikom, posebno u danima vikenda.

Slobodni, odličan period za startovanja, za inicijativu, za dobru komunikaciju i flertovanje sa suprotnim polom.

Hrana. Pojačajte unos povrća, naročito zelenog lisnatog. Takođe, samo lagani obroci, jer vam je varenje i cijeli stomačni dio još uvijek osjetljiv. Potrebno vam je i više tečnosti.

Zdravlje. Mogući češći problemi sa stomakom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info