Jarac: Sedmični horoskop za period od 20.06.2022. do 26.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Na neke stvari ne možete uticati u onoj mjeri u kojoj biste željeli, naročito kada je finansijski segment u pitanju. Moguće je da postoji nezadovoljstvo prilivima ili da su troškovi veći nego inače. Olakšano funkcionisanje po ovim pitanjima očekujte od drugog dijela sedmice pa nadalje.

Trenutno, potpuno ste zaronjeni u obaveze, jer želite da riješite ili privedete kraju ono što ste otpočeli. Iako će izgledati da se stvari ne rješavaju (ili da sve ide sporo), intenzivnije pomake očekujte vrlo brzo.

Ljubav. Sa voljenom osobom će biti aktuelno par sitnijih provokacija ili razmirica i to uglavnom u prvom dijelu sedmice. Mogu donijeti trenutnu napetost, ali oboje ćete biti dovoljno smireni i stabilni da ne dozvolite da utiču na vaš odnos.

Uglavnom će postojati razumijevanje, a ti neki nervozni momenti će se zaboravljati brzo. Ovo će naročito biti aktuelno kod onih parova koji žive zajedno ili koji su u braku.

Što se tiče slobodnih Jarčeva, period je značajnih emotivnih dešavanja, bilo da se ona vezuju za bivše partnere i stare poznanike ili za nove osobe u vašem životu. Iako sve ide dosta sporo, ipak vam prija.

Hrana. Preskočite teška i previše začinjena jela, okrenite se kombinaciji – puno povrća, malo mesa ili ribe. Odgovaraće vam manje masni mliječni proizvodi, naročito kiselo mlijeko.

Zdravlje. Moguće alergije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info