Dnevni horoskop za 19.06.2022.

0

Ovan


Tranzitni Mjesec u polju ljubavi, kreativnosti i dobrog raspoloženja govori o tome da će Ovnovi provesti jedan rasterećujuć i opušten dan koji će im u potpunosti prijati. Srešćete se s nekim ljudima sa kojima ste planirali, ali i sa nekima kojima niste…

Bik


Vodite više računa o svojim potrebama, jer vas pretjerano žrtvovanje za najmilije može iscrpiti. Nemojte sebe staviti u podređeni položaj – obaveze podijelite s ukućanima. Razmatraćete razne mogućnosti kojima biste mogli popraviti kućni budžet, a dobra ideja ili prijedlog doći će od strane mlađeg člana porodice.

Blizanci


Posvetite se aktivnostima koje traže fizičku energiju, snagu i brzo djelovanje. Ako se prihvatite čišćenja i spremanja, sve ćete obaviti u kratkom roku. Priuštite sebi sitnice u kojima uživate. Razveselite se malim poklonom. Nemojte se suprotstavljati bližnjima, nego se posvetite sebi i omiljenim aktivnostima.

Rak


Bićete preosjetljivi i svadljivi pa nisu isključene porodične rasprave. Pokažite više sluha za partnerove potrebe, ne gledajte samo na svoje. Ako veče provodite u društvu nedovoljno poznatih ljudi, ne izlažite se nepotrebnim rizicima. Izbjegavajte pretjerano konzumiranje jela i ne vozite pod uticajem alkohola.

Lav


U svakoj prilici ćete tražiti zabavu i uzbuđenje. Osjećaćete se zavodljivo i krenuti u osvajanje osobe koja vam se sviđa. Šanse za uspjeh su velike, naročito ako druga strana voli direktan nastup. Veseliće vas kafa s prijateljima i prepričavanje dogodovština iz vaših života. Ipak, obuzdajte potrebu da učestvujete u tračevima.

Djevica


Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite malo, ali se čini da ćete ipak morati da obavite neke obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, nisu vam oni krivi što vi ne možete da ostvarite svoje planove.

Vaga


Pred vama je dinamičan dan. Komuniciraćete s ljudima, primati pozive, dopisivati se putem elektronske pošte i voditi duge telefonske razgovore sa simpatijom. Potrudite se da dođe do susreta u četiri oka, posebno ako je u odnosu nešto nedorečeno ili nejasno.

Škorpija


Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u nekoj rasterećujućoj atmosferi. I dalje vas “puca” romantika pa ćete htjeti da svom voljenom biću priredite lijepe momente.

Strijelac


Makar dio današnjeg dana odvojićete za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u “akciju”.

Jarac


Današnji dan ćete iskoristiti da neke obaveze, koje u proteklom periodu niste završili, konačno privedete kraju. Drugi dio dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.

Vodolija


Ako vam partner spočitava da ste ga zapostavili, vjerujte mu na riječ. Možda ni sami niste svjesni koliko ste se udaljili. Slabije ćete se kontrolisati pa budite oprezni s tajnama koje vam je povjerila bliska osoba. Ne shvatajte previše lično ono što vam kaže prijatelj, a ako vas kritikuje, možda je to za vaše dobro.

Ribe


Tranzitni Mjesec u polju svakodnevnice govori da biste danas najradije proveli dan kod kuće, opušteni i rasterećeni od svih obaveza. Međutim, čini se da ljudi sa kojima ste u kontaktu imaju potpuno drugačije planove za vas pa očekujte da vas izvuku iz kuće…

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info