Bik: Sedmični horoskop za period od 20.06.2022. do 26.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Situacija traži od vas da budete strpljivi, a vama lično se čini da ne napredujete, već da tapkate u mjestu ili čak nazadujete po pitanjima posla. Saturn će još dugo boraviti u vašem polju karijere, od vas će se tražiti da istrajete i ulažete trud, da čekate i kada vam se ne čeka, ali ćete sve ovo naplatiti – neki od vas u ovoj godini, neki od sljedeće.

Dok ta „naplata“ ne stigne, u ovoj vas sedmici čekaju nešto lakše situacije, naročito u njenom drugom dijelu i naročito po pitanjima finansija.

Ljubav. Nepovoljan uticaj Saturna na Veneru u vašem znaku potrajaće do sredine sedmice pa Bikovi u ovu sedmicu ulaze pod određenim nezadovoljstvom, čak usamljenošću i tugom, sve zavisi od slučaja do slučaja i, naravno, emotivnog statusa.

Prostora za popravljanje, sređivanje i aktiviranje emocija kod zauzetih Bikova ima, ovo je uglavnom trenutna distanca ili zahlađenje odnosa.

Ukoliko ste slobodni, prošla sedmica, kao i ova, jesu period za ljubavi sa razlikom u godinama ili prostornom udaljenošću, jesu vrijeme pokušaja da se neke stare priče obnove. Ljudi koji vam dođu (ili se vrate) donose ljubav, ali i komplikacije.

Hrana. Meso i mesne proizvode umanjite, a povećajte unos svježeg povrća, žitarica i voća. Pijace su pune i vjerujemo da ćete uspjeti da pronađete mnogo toga po vašoj mjeri i ukusu. Što više salata.

Zdravlje. Moguće alergije, problemi sa sinusima i glavobolja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info