H&M: 5 haljina koje ćemo nositi cijelo ljeto

0

Ljeto je zaista nezamislivo bez haljine – udobna, uvijek poželjena i tako ženstvena, ona je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama. Za moderan stajling i ove ljetne sezone pobrinuo se omiljeni švedski brend, H&M, a u nastavku pogledajte pet fantastičnih ljetnih haljina.

Slip haljina


Ovaj model haljine jedan je od najvećih ljetnih trendova, a možete je nositi gotovo u svim prilikama (dobro, možda baš i ne možete na posao, ali to nije ni namjena ove haljine). Veoma privlačna i moderna, dovešće vas u centar pažnje gdje god se pojavite, a odlično je možete iskomibnovati sa raznim modelima sandala.

Košulja haljina


Košulja haljina jedan je od najpopularnijih modela tokom toplih dana, a ovog ljeta biramo ovu H&M košulja haljinu ukrašenu omiljenim prugama. Veoma udobna istovremeno je i veoma jednostavna za stilizovanje, a možete je nositi gotovo u svim prilikama pa čak i na plažu – da, toliko je dobra.

Maksi haljina na bretele


Tanke bretele još su jedan od trendova koji nam se vratio na velika vrata, a haljine sa tankim bretelama zaista su odlična opcija tokom vrelih ljetnjih dana. Takva je i ova maksi haljina, a koja nas je oduševila i time što je fantastično prozračna i udobna, a da i ne spominjemo to da je ovaj prekrasni animal print čini ultra modernom.

Popularni dezen


Postoji tako mnogo dezena koje možete uvrstiti u svoj ljetni stajling (evo, iznad imamo pruge i animal print), a cvijeće odnosno cvjetni dezen svakako je jedan od njih – riječ je i veoma popularnom i privlačnom dezenu, a koji će se pobrinuti da dobijete ženstveno i privlačno modno izdanje, što je posebno slučaj kada se odlučite za haljinu na kojoj se nalazi cvijeće.

Upečatljiva boja


Jarke i upečatljive boje svakako su jedan od zaštitnih znakova ljeta pa nas je H&M obradovao fantastičnom tirkiznom haljinom koja zadovoljava sve ljetne standarde: riječ je o dugoj haljini otvorenih leđa koja je skrojena od laganog, naboranog materijala, a koja se veže iza vrata. Upečatljiva boja i fantastičan kroj čije je jednim od naših ljetnih favorita, a osim tirkizne, dostupna je i bež varijanta sa vertikalnim prugama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info