Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.06.2022. do 19.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Kroz ovu sedmicu će vas često pratiti manjak volje i elana. Trud će postojati, ali evidentno je vaša energija smanjena i moguće je da je to zbog umora i pretrpanosti obavezama. Takođe, finansijskom situacijom nećete biti zadovoljni, jer su i te kako mogući pojačani troškovi i manje priliva u vašem novčaniku.

Komunikacija sa saradnicima, kolegama i klijentima će se jednim dijelom poboljšati, iako će i dalje postojati naglašen pritisak na vas. Pokušajte da se fokusirate na prioritetne obaveze, ne pravite greške.

Ljubav. Kada su vaše emotivne relacije u pitanju, tu je opšta papazjanija. Miješaju se sreće i tuge, strast i nezadovoljstvo, tenzije i povlačenja. Ljubavni odnosi vam crpe energiju, čas vas spuštaju, čas dižu.

I samim tim, sve je moguće i sve je na dnevnom redu – i prekidi i rasprave i novi problemi i pitanja iz prošlosti koja niste riješili, ali isto tako i akcija i uzbuđenje i planiranja ozbiljnih koraka. Pa šta vam od svega ovoga zapadne…

Što se tiče slobodnih, kvadrat vaše vladarke Venere sa Saturnom govori ili o usamljenosti ili o okrenutosti ka bivšim partnerima ili o početku snažnih, ali komplikovanih novih priča.

Hrana. Ne želite da gubite mnogo vremena ni na pripremu obroka, a ni na njegovu konzumaciju. Prijaće vam piletina, zelena salata, grilovano povrće, a od voća najviše kajsije, narandže, breskve, mandarine.

Zdravlje. Nastavlja se period osjetljivosti, naročito kada su žlijezde i koža u pitanju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info