Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.06.2022. do 19.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Škorpijama je sada primarno sređivanje – poslova, obaveza, svakodnevnice, samog života. Radićete udarnički, vrlo često i pretjerati i ići do samih svojih granica. Od vas se sada očekuje maksimalna odgovornost po ovim pitanjima, jer sređivanja prošlog, ali i novi počeci (koji mogu biti vrlo solidni) neće ići lagano.

Postojaće otežanja – kroz manjak vremena, kroz pritiske na vas, kroz nerazumijevanje sa onima sa kojima ste u kontaktu. Jedino što je sigurno – sve će se pokrenuti i rješavati mnogo brže nego do sada.

Ljubav. Škorpije će se u partnerskim odnosima i dalje baviti starim temama i pitanjima, a generalno će se osjećati dašak nezadovoljstva, nekog tipa emotivne ili fizičke distanciranosti.

Ponavljaće se situacije koje su vas i ranije iritirale ili vam donosile brigu i tugu. Pokušajte da ih u “ovom krugu” riješite zajednički i na pravi način. Saturn u vašem polju porodice i intime ide retrogradnim hodom – preispitivanje samih temelja odnosa sa partnerom sada će se dodatno intenzivirati, pojačati, produbiti.

Slobodne Škorpije, bivši partneri i stari poznanici u ovoj će sedmici biti na prvom mjestu. Moguća su nova poznanstva i ljubavi, ali tu mora postojati razlika u godinama, statusu. Novi počeci dugotrajnih, ali komplikovanih priča.

Hrana. Sada bez problema možete organizovati neki zdraviji način ishrane. Prijaće vam grilovano povrće, jako malo mesa i mesnih prerađevina, a voće ćete tamaniti.

Zdravlje. Osjetljive regije su kičma, stomačni dio, glava.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info