Rak: Sedmični horoskop za period od 13.06.2022. do 19.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pun Mjesec u polju poslovne svakodnevnice neke će Rakove usmjeriti put godišnjeg odmora, a nekima će donijeti da se istinski suoče sa problematikom koja se vezuje za posao. To suočavanje donijeće da se ozbiljnije pokrenete i da konačno prihvatite da stvari morate raditi na drugačiji način.

Neki od vas dobiće i motivaciju koja im je toliko falila kroz duži vremenski period unazad – možda kroz nečiju podršku, savjet, pomoć ili usmjerenje. Finansije su vam i dalje slaba tačka, mnogo troškova i novac koji odlazi.

Ljubav. Po onim pitanjima koja su bitna za odnos – uklopićete se. Moći ćete da se dogovorite, da izgurate zajedničke planove ili da napravite nove. Ono što će faliti jesu bliskost i dubina emocija. Štaviše, neki od vas mogu osjećati da su sa partnerom fizički blizu, ali emotivno udaljeni.

Uglavnom su ovo prolazna osjećanja koja će u narednom periodu nestati. Međutim, naravno, postoje i oni parovi kojima je ovo već stota ista faza i koja u suštini govori o tome da se odnos „potrošio“.

Slobodni Rakovi, ništa posebno u ovoj sedmici, tek nagovještaji dešavanja. Malo prošlosti, malo ljubavne karme, malo usamljenosti.

Hrana. Bilo bi dobro od samog početka sedmice uraditi nešto po pitanju navika u ishrani. Možete u prvom dijelu sedmice imati probleme sa varenjem ili alergijama na hranu. Izbacite brzu hranu i gazirane napitke.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, osjetljivi disajni putevi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info