Horoskop: Ova četiri znaka najteže pronađu pravu ljubav

0

Iako je zaista teško pronaći srodnu dušu, nekim ljudima prava ljubav jednostavno nije suđena. Sljedeći horoskopski znakovi su, nažalost, skloni biranju pogrešnih osoba i zato često završe slomljenog srca.

Rak


Dobroćudnost Raka razlog je zašto se za njega uvijek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava gledati samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravom okruženju puno duže nego što bi trebalo. Jako loše podnosi prekid pa se trudi svim snagama popraviti odnos s postojećim partnerom.

Ribe


Za osobe rođene u znaku Riba moglo bi se reći da žive u nekom svom svijetu i ne shvataju šta se zapravo dešava oko njih. Njihove ljubavne priče nerijetko su tragične, jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga ko će ih razumjeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

Ovan


Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvijek dobra stvar. Upravo ih to uvjerenje – da oni uvijek znaju i biraju najbolje – zaslijepi pa svoje partnere pokušavaju promijeniti i nametati im svoje stavove i mišljenja što vrlo brzo rezultuje pucanjem ljubavne veze.

Bik


Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom, jer ne žele biti sami pa se često odluče za nekoga ko im uopšte nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju dovesti vezu na zelenu granu, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u dalju potragu.

Izvor: Index

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info