Rak: Sedmični horoskop za period od 06.06.2022. do 12.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mars i Jupiter u vašem polju karijere traže novo, traže borbu, bude vas i tjeraju da se pokrenete bilo kroz poslovne prilike, kroz ljude koji su spremni da vas protežiraju ili vam daju savjet. Možda i kroz to što vam nadređeni sada daju najteže i najzahtjevnije zadatke – zato da bi izvukli maksimum iz vas.

Vrijeme je da istinski zapnete i da pokrenete ovaj segment na pravi način. Nije sedmica pred vama lagana, ali svakako hoće biti plodonosna. Sa izazovima se borite i ne odustajte od svojih ciljeva.

Ljubav. Ova sedmica nagovještava nastavak perioda u kojem partner i vi imate premalo vremena jedno za drugo, a i ne možete baš da se pohvalite sjajnom komunikacijom.

Vjerovatno oboje nosite jedan dio odgovornosti za ovakvo stanje – i partner i vi ste preokupirani poslovno-finansijskim i porodičnim segmentom, a samim tim i ne baš uvijek raspoloženi za priču.

Slobodni Rakovi, dešavanja ima, kod nekih više, kod nekih tu i tamo, ali suština je ista – sve to djeluje nekako površno, polovično. Eventualno kroz društveni život, preko prijatelja ili društvenih mreža možete ostvariti novo poznanstvo.

Hrana. Uspjeli ste malo da obuzdate apetit, a i krećete se više. Ove sedmice će vam najviše odgovarati supe i čorbice, izbjegavajte suvu hranu, zbog želuca. Zasladite se sladoledom ili voćnim salatama.

Zdravlje. Osjetljivi sinusi, moguće glavobolje i teškoće sa varenjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info