Bik: Sedmični horoskop za period od 06.06.2022. do 12.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovno i finansijski, ovo će biti jednostavnija sedmica od prethodne, ali to ipak ne znači da ćete kroz nju prošetati lagano. Sa saradnicima, klijentima i šefovima komunikacija će se nešto bolje pokrenuti, ali još uvijek će postojati zategnuta atmosfera i neka forma napetosti.

Sve ovo važi i za dogovore i papirološka pitanja. Uglavnom će sve ići dosta sporo. Međutim, pošto vam je vladarka Venera svratila u goste, ona će vam ipak donijeti neke povoljnosti kroz posao, a nekima od vas može poboljšati i stanje finansija.

Ljubav. Komunikacija između partnera i vas će i dalje povremeno „zapinjati“ i moguće je da će distrakcije, bilo sa vaše strane ili strane partnera, dovoditi do toga da nemate baš uvijek onoliko zajedničkog vremena koliko biste voljeli. Vi lično ćete šaltati od odličnog raspoloženja do preosjetljivosti.

U tim preosjetljivim fazama ne uključujte tvrdoglavost (kao što umijete) već pokušajte da zajedničke trenutke iskoristite do maksimuma na neka lijepa dešavanja i uživanje.

Slobodni Bikovi, kontakt Venere sa Uranom može da vas odjednom ljubavno „probudi“ – kroz neobična poznanstva, zanimljive osobe ili pak preko izlazaka, prijatelja i društvenih mreža.

Hrana. Možete malo da se opustite po pitanju ishrane zato što ste od ove sedmice više u pokretu pa kalorije brzo trošite. Uživajte u omiljenim namirnicama, samo nemojte baš baš pretjerivati.

Zdravlje. Čas ste odlično, čas bezvoljni i bez energije. Osjetljivost.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info