Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.05.2022. do 05.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Neka pitanja morate rješavati i vi stvarno hoćete i želite, ali to sve ide nekako traljavo, opterećujuće po vas, krade vam vrijeme i kida živce. Posebno ako je papirologija u pitanju.

Takođe, često će vas u ovoj sedmici zakočiti neke totalne sitnice i gluposti – nestaće vam podaci, zakasnićete na sastanak, pokvariće se službeno vozilo, izgubićete ključeve od kancelarije itd… Gledajte samo da vi ne izgubite karticu, novac, dokumenta. Živce ćete svakako gubiti, na to se naviknite.

Ljubav. Mlad Mjesec na samom početku sedmice, u sektoru emotivnih partnerstava, donijeće jednu lijepu dozu pozitivne energije u vaše ljubavne relacije.

Doduše, partner će umjeti da napravi pokoji propust ili da izvali glupost od koje vam se digne kosa na glavi i momentalno se nakostriješite, ali uspijevaćete vi to da ispeglate kroz emociju, strast, zajedničke akcije i dešavanja. Sve negativno brzo će se zaboravljati. Zato ne pričajte teške priče ovih dana, samo se potrudite da uživate.

Slobodni Strijelci, za ljubav ste definitivno otvoreni, a i ona za vas. Jeste, neke od vas koči prošlost i biće prisutna tu i nadalje.

Hrana. Unosite više tečnosti, ledenih čajeva, voćnih sokova ili onih od kombinacije povrća i voća, vode – obične ili one blago mineralne. Izbjegavajte alkohol i pretjeran unos kafe i gaziranih napitaka.

Zdravlje. Tegobe hroničnim bolesnicima. Mlađi – dobro, ali se treba čuvati povreda.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info