Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.05.2022. do 05.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U nekim poslovnim situacijama i po nekim pitanjima funkcionisaćete kao satić: gotovo pa savršeno, bez zastoja, problema – samo rad i rezultati i to oni dobri – odmah.

S druge strane, po nekim pitanjima i u nekim saradničkim odnosima osjećaćete se blokirano, sputano, bez mogućnosti da možete uraditi nešto da biste promijenili situaciju. Bićete u kontaktu sa ljudima koji su zahtjevni, imaćete kratke rokove, veliku žurbu i isto tako veliku mogućnost da napravite greške, jer se teško organizujete i fokusirate.

Ljubav. Komunikacija sa emotivnim partnerom neće biti ono čime biste mogli da se pohvalite. Ili neće biti vremena za iole duže priče ili će na vidjelo izaći neke laži i prećutkivanja ili ćete teškim temama podbadati jedno drugo. A možda ćete se jednostavno razmimoilaziti, ćuteći – svako u nekim svojim dilemama i okupiranostima.

Generalno gledano, u periodu ste kada se mora riješiti ono što ste nagurali pod tepih. Neko će riješiti i zajednički nastaviti dalje, neko će riješiti i svako će otići na svoju stranu.

Slobodne Škorpije – prošlost, prošlost, pusta prošlost. Ukoliko nemate balaste prošlosti na svojim plećima, onda ćete ludovati, flertovati, ludo se provoditi i nećete imati namjeru da se vežete.

Hrana. Prijaće vam sve vrste ribe, ali najviše riječna, kao i mliječni proizvodi – jogurt, mladi sir, kiselo mlijeko i kefir. Slobodno pojačajte unos povrća i to naročito tikvica, paradajza, krastavaca, špinata, blitve i zelja.

Zdravlje. Mlađi – glavobolje, alergije, sinusi. Stariji – hronične tegobe, naročito koštano zglobnog sistema.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info